Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan München och Ibiza

distanceAvstånd1309 km
durationGenomsnittlig restid med flyg11 h 30 min
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Eurowings, Condor Flugdienst eller Lufthansa

Flyg från München till Ibiza är färdväg 1309 km lång och tar i genomsnitt 11 h 30 min med våra partner som Vueling, Eurowings, Condor Flugdienst eller Lufthansa. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Munich Airport och landar på Ibiza Airport.

Resetips: Flyg från München till Ibiza

Ta ett flyg enkelt till Ibiza. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Ibiza.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Ibiza och München om jag väljer att resa med flyg?

När du reser från München till Ibiza med flyg kan du räkna med att avståndet mellan München och Ibiza är ungefär 1309 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från München till Ibiza med flyg?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från München till Ibiza med flyg är 11 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från München till Ibiza.

Jag ska snart resa till Ibiza från München. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från München till Ibiza kan det vara bra att veta att Munich Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från München medan Ibiza Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Ibiza.

Varifrån kan jag ta flyg från München till Ibiza?

Du kan hitta Munich Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i München cirka 28.7 km från cityområdet. Den flygplats i Ibiza som är mest populär bland resenärer är Ibiza Airport som ligger 6.7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från München till Ibiza?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från München till Ibiza kan du ta flyg med Vueling, Eurowings, Condor Flugdienst eller Lufthansa. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan München och Ibiza för att se vilka bekvämligheter de har.

Många av våra kunder som reser med flyg till Ibiza besöker ofta även Barcelona, Madrid eller Valencia. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Ibiza och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som reser med flyg till Ibiza besöker ofta även Barcelona, Madrid eller Valencia. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Ibiza och de andra populära destinationerna.

Flyg från München till Ibiza: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver