Flyg Köpenhamn Zagreb

De billigaste flygen från Köpenhamn till Zagreb

Visar tider och priser för 27 juni

Billigast

2301 kr

Genomsnittligt pris

2462 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Lot Polish Airlines
05:00Köpenhamn4tim.25 09:25Zagreb
0 byten
2301 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:45Köpenhamn21tim.35 15:20Zagreb
0 byten
2313 kr1Enkelresa
Croatia Airlines
09:20Köpenhamn1tim.50 11:10Zagreb
0 byten
2773 kr1Enkelresa

Flygschema Köpenhamn till Zagreb

Visar flyg för imorgon, måndag 27 juni
Lot Polish Airlines
05:00Köpenhamn4tim.25 09:25Zagreb
0 byten
Croatia Airlines
09:20Köpenhamn1tim.50 11:10Zagreb
0 byten
Lot Polish Airlines
17:45Köpenhamn21tim.35 15:20Zagreb
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
27 juni
tis
28 juni
ons
29 juni
tors
30 juni
fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli

De snabbaste flygen från Köpenhamn till Zagreb

Visar tider och priser för 27 juni

Snabbaste resan

1 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 16 m

Flyg per dag

3

Distans

1122 km

Av 3 flyg som avgår från Köpenhamn för Zagreb dagligen så reser 3 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Croatia Airlines
09:20Köpenhamn1tim.50 11:10Zagreb
0 byten
2773 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
05:00Köpenhamn4tim.25 09:25Zagreb
0 byten
2301 kr1Enkelresa
Lot Polish Airlines
17:45Köpenhamn21tim.35 15:20Zagreb
0 byten
2313 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Köpenhamn till Zagreb Flyg

distanceAvstånd1122 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 940 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, jal, Eurowings, Austrian Airlines, Lufthansa, Cityjet, Sas Airways, Air Nostrum, Croatia Airlines, Lot Polish Airlines, Smartwings, KLM, Lufthansa Cityline, Air Dolomiti, Turkish Airlines eller csa

Flyg från Köpenhamn till Zagreb är resa 1122 km lång och tar i genomsnitt 1 h 55 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, jal, Eurowings, Austrian Airlines, Lufthansa, Cityjet, Sas Airways, Air Nostrum, Croatia Airlines, Lot Polish Airlines, Smartwings, KLM, Lufthansa Cityline, Air Dolomiti, Turkish Airlines eller csa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 2 940 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 947 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Zagreb Franjo Tuđman Airport.

Flygbolag: KLM, Austrian Airlines eller Eurowings flyg från Köpenhamn till Zagreb

För så lite som 1 947 kr kan du resa med flyg mellan Köpenhamn och Zagreb med KLM, Austrian Airlines eller Eurowings. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

KLM
Eurowings
Austrian Airlines

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg från Köpenhamn till Zagreb: Economy och Business.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din KLM flyg mellan Köpenhamn och Zagreb online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste KLM flyg från Köpenhamn till Zagreb kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella KLM flyg tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg från Köpenhamn till Zagreb samt biljettinformation för flyg (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig flyg biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Köpenhamn och Zagreb, kan du kolla direkt om KLM biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på flygplats. Köp dina officiella KLM Köpenhamn till Zagreb flyg biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Eurowings är Tysklands ledande lågprisflygbolag och erbjuder ett urval av Smart-, Best- och BIZclass-tariffer för din nästa flyg mellan Köpenhamn och Zagreb.

Ett av de bästa sätten att resa från Köpenhamn till Zagreb är att ta en/ett flyg med Eurowings. Omio hjälper dig att hitta den optimala Eurowings flyg från Köpenhamn till Zagreb genom att visa dig Eurowings ’s aktuella flyg tidtabeller, de flyg biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Köpenhamn till Zagreb färdväg. Du kan förvänta dig att resa från Köpenhamn till Zagreb på en/ett flyg med Eurowings. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Köpenhamn och Zagreb kan du kolla direkt om Eurowings biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på flygplats. När du har hittat en/ett perfekt flyg bokar du snabbt och lätt din Eurowings flyg biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan mellan Köpenhamn och Zagreb!

Austrian Airlines är Österrikes ledande flygbolag och du kan välja mellan Economy Class och Business Class för din nästa flyg från Köpenhamn till Zagreb.

Ett av de bästa sätten att resa mellan Köpenhamn och Zagreb är att ta en/ett flyg med Austrian Airlines. Omio hjälper dig att hitta den optimala Austrian Airlines flyg från Köpenhamn till Zagreb genom att visa dig Austrian Airlines’s aktuella flyg tidtabeller, de flyg biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Köpenhamn till Zagreb färdväg. Du kan förvänta dig att resa från Köpenhamn till Zagreb på en/ett flyg med Austrian Airlines. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Köpenhamn och Zagreb kan du kolla direkt om Austrian Airlines biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på flygplats. När du har hittat en/ett perfekt flyg bokar du snabbt och lätt din Austrian Airlines flyg biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan mellan Köpenhamn och Zagreb!

Restips: Flyg från Köpenhamn till Zagreb

Ta ett flyg enkelt till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Zagreb.
FAQs
Flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb kan kosta så lite som 1 947 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb.
Att resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb kostar i genomsnitt 2 940 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Zagreb kan det vara bra att veta att Zagreb är ungefär 1122 km från Köpenhamn när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Köpenhamn till Zagreb är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med flyg från Köpenhamn till Zagreb kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 55 min.

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb reser de oftast från Københavns Lufthavn i Köpenhamn och landar på Zagreb Franjo Tuđman Airport i Zagreb. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Köpenhamn och Zagreb innan du påbörjar din resa.

När du åker från Köpenhamn kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Københavns Lufthavn och ligger 14 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Zagreb kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Zagreb är Zagreb Franjo Tuđman Airport och ligger 17.6 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köpenhamn till Zagreb kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, jal, Eurowings, Austrian Airlines, Lufthansa, Cityjet, Sas Airways, Air Nostrum, Croatia Airlines, Lot Polish Airlines, Smartwings, KLM, Lufthansa Cityline, Air Dolomiti, Turkish Airlines eller csa. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Köpenhamn och Zagreb för att se vilka bekvämligheter de har.
Första Köpenhamn to Zagreb flyg avgår klockan 05: 00   och sista flyg från Köpenhamn till Zagreb går klockan 21: 00. Kontrollera de senaste flyg tidtabellerna från Köpenhamn till Zagreb hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Köpenhamn och Zagreb. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Köpenhamn till Zagreb så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb reser vidare från Zagreb. Många väljer att fortsätta resan till från Zagreb till närliggande destinationer som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk