JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
18 okt.
741 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1703 krLot Polish Airlines
tis
19 okt.
1483 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
2042 krLot Polish Airlines
ons
20 okt.
Hitta priser
Hitta priser
1703 krLot Polish Airlines
fre
22 okt.
741 krDeutsche Bahn with connection
718 krFlixbus
971 krLot Polish Airlines
lör
23 okt.
741 krDeutsche Bahn
689 krFlixbus
1387 krKLM
sön
24 okt.
Hitta priser
Hitta priser
1286 krCroatia Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Zagreb
Ta ett flyg enkelt till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Zagreb.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Köpenhamn till Zagreb med flyg?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb kan vara så billiga som 971 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb?
Flyg biljetter till Zagreb från Köpenhamn kostar 1 515 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Köpenhamn till Zagreb och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Zagreb och Köpenhamn om jag väljer att resa med flyg?
Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Zagreb kan det vara bra att veta att Zagreb är ungefär 1122 kmifrån Köpenhamn när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Köpenhamn till Zagreb är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar det att resa från Köpenhamn till Zagreb med flyg?
En flyg resa från Köpenhamn till Zagreb har en genomsnittlig resetid på 2 h 20 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köpenhamn till Zagreb så snabbt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Köpenhamn till Zagreb?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb kan det vara bra att veta att Københavns Lufthavn är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Köpenhamn medan Zagreb Franjo Tuđman Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Zagreb.

Vart ligger flygplatser i Köpenhamn och i Zagreb?

Du kan ta en flyg från Köpenhamn på Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet. När du kommer fram till Zagreb med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Zagreb Franjo Tuđman Airport som ligger 11 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Köpenhamn och Zagreb?
För att hitta bästa flyg från Köpenhamn till Zagreb, kan du använda dig av dessa flygbolag: Croatia Airlines, Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Köpenhamn till Zagreb och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb?
Om du planerar att resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Zagreb från Köpenhamn med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Zagreb?
Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb reser vidare från Zagreb. Många väljer att fortsätta resan till från Zagreb till närliggande destinationer som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Köpenhamn till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver