Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
5 aug.
1296 krDeutsche Bahn with connection
918 krFlixbus
1976 krKLM
fre
6 aug.
1728 krDeutsche Bahn with connection
1347 krFlixbus
2083 krLot Polish Airlines
lör
7 aug.
1296 krDeutsche Bahn with connection
1152 krFlixbus
1976 krKLM
sön
8 aug.
972 krDeutsche Bahn with connection
972 krFlixbus
1576 krKLM
mån
9 aug.
Hitta priser
Hitta priser
1155 krKLM
tis
10 aug.
1296 krDeutsche Bahn with connection
755 krFlixbus
1196 krLot Polish Airlines

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Zagreb
Ta ett flyg enkelt till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Zagreb.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb?
Det billigaste sättet att ta sig till Zagreb från Köpenhamn är genom flyg och det kan kosta så lite som 1 155 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb kan du vänta dig ett pris på 1 635 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Köpenhamn till Zagreb när man åker med flyg?
När du reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb kommer sträckan att ligga på cirka 1122 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Zagreb med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Köpenhamn till Zagreb är 4 h 20 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb.
Min resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb närmar sig. Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa från? Vilken flygplats i Zagreb borde jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb reser de oftast från Københavns Lufthavn i Köpenhamn och landar på Zagreb Franjo Tuđman Airport i Zagreb. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Köpenhamn och Zagreb innan du påbörjar din resa.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Köpenhamn och i Zagreb?

När du åker från Köpenhamn kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Københavns Lufthavn och ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Zagreb kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Zagreb är Zagreb Franjo Tuđman Airport och ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Köpenhamn och Zagreb?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köpenhamn till Zagreb kan du ta flyg med Croatia Airlines, Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Se bara till så att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Köpenhamn och Zagreb för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Köpenhamn till Zagreb?
Om du planerar att resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Planerar du att resa från Köpenhamn till Zagreb med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Zagreb som du kanske också vill besöka.
Många resenärer som anländer i Zagreb med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Budapest, Wien eller Ljubljana. Om du också vill upptäcka Budapest, Wien eller Ljubljana från Zagreb kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Köpenhamn till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver