Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Köpenhamn till Zagreb

distanceAvstånd1122 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 479 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagCroatia Airlines, Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways

Flyg från Köpenhamn till Zagreb är resa 1122 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som Croatia Airlines, Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 138 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 479 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Zagreb Franjo Tuđman Airport.

Resetips: Flyg från Köpenhamn till Zagreb

Ta ett flyg enkelt till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Zagreb.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Köpenhamn till Zagreb vara?

Flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb kan vara så billiga som 1 138 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Köpenhamn till Zagreb?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb kan du vänta dig ett pris på 1 479 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är det från Köpenhamn till Zagreb med flyg?

När du reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb kommer sträckan att ligga på cirka 1122 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb i förväg genom Omio.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Zagreb med flyg?

Den genomsnittliga restiden med flyg från Köpenhamn till Zagreb är 2 h 15 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb.

Min resa med flyg från Köpenhamn till Zagreb närmar sig. Vilken flygplats i Köpenhamn borde jag resa från? Vilken flygplats i Zagreb borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Köpenhamn och Zagreb är de mest populära flygplatser i Köpenhamn Københavns Lufthavn och i Zagreb är Zagreb Franjo Tuđman Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Köpenhamn och Zagreb?

När du planerar din resa till Zagreb från Köpenhamn kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Köpenhamn är Københavns Lufthavn som ligger 7.4 km från cityområdet. I Zagreb är den mest populära flygplats Zagreb Franjo Tuđman Airport och den ligger 11.2 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Köpenhamn till Zagreb med flyg?

Om du letar efter billiga flyg från Köpenhamn till Zagreb kan du lita på att Croatia Airlines, Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways kan ta dig till Zagreb snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Köpenhamn och Zagreb för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Köpenhamn till Zagreb?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köpenhamn till Zagreb med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köpenhamn till Zagreb på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Zagreb reser vidare från Zagreb. Många väljer att fortsätta resan från Zagreb till närliggande destinationer som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som reser med flyg till Zagreb besöker ofta även Budapest, Wien eller Ljubljana. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Köpenhamn till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver