JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
501 krFlixbus
Hitta priser
tis
30 nov.
Hitta priser
762 krFlixbus
6083 krLufthansa Cityline
tors
2 dec.
413 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2081 krLufthansa
fre
3 dec.
413 krDeutsche Bahn
381 krFlixbus
1732 krAir Dolomiti
lör
4 dec.
413 krDeutsche Bahn
424 krFlixbus
2516 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Köpenhamn och Groningen

distanceAvstånd474 km
durationGenomsnittlig restid med flyg6 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg3 700 kr
changesDirekt flygJa

Flyg från Köpenhamn till Groningen är rutt 474 km lång och tar i genomsnitt 6 h 35 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 732 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 3 700 kr.

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Groningen
Ta ett flyg enkelt till Groningen. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Groningen.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Köpenhamn till Groningen?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Groningen kan vara så billiga som 1 739 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Köpenhamn till Groningen ligga på?
Flyg biljetter till Groningen från Köpenhamn kostar 3 716 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Köpenhamn till Groningen och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Köpenhamn till Groningen när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Köpenhamn till Groningen? Avståndet mellan Köpenhamn och Groningen med flyg är runt 474 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Köpenhamn till Groningen kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Köpenhamn till Groningen med flyg?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Köpenhamn till Groningen är 6 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Köpenhamn till Groningen.
Hur köper jag flyg biljetter från Köpenhamn till Groningen?
Om du planerar att resa med flyg från Köpenhamn till Groningen kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Groningen besöker ofta även Amsterdam, Hamburg eller Bremen. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Groningen och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Groningen med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Hamburg eller Bremen. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Hamburg eller Bremen från Groningen kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Köpenhamn till Groningen: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver