JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
4349 krSas Airways
tis
30 nov.
Hitta priser
4779 krSas Airways
ons
1 dec.
613 krDSB
4349 krSas Airways
tors
2 dec.
613 krDSB
4349 krSas Airways
fre
3 dec.
613 krDSB
4203 krSas Airways
lör
4 dec.
Hitta priser
4351 krSas Airways
sön
5 dec.
613 krDSB
4190 krSas Airways
mån
6 dec.
613 krDSB
3706 krSas Airways
tis
7 dec.
613 krDSB
3580 krSas Airways
ons
8 dec.
613 krDSB
3786 krSas Airways
tors
9 dec.
613 krDSB
3706 krSas Airways
fre
10 dec.
Hitta priser
3606 krSas Airways
lör
11 dec.
Hitta priser
3716 krSas Airways
sön
12 dec.
613 krDSB
2958 krSas Airways
mån
13 dec.
613 krDSB
2055 krSas Airways
tis
14 dec.
Hitta priser
2938 krSas Airways
ons
15 dec.
Hitta priser
2139 krSas Airways
tors
16 dec.
Hitta priser
2428 krSas Airways
fre
17 dec.
Hitta priser
2057 krSas Airways
lör
18 dec.
Hitta priser
3606 krSas Airways
sön
19 dec.
Hitta priser
2055 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Köpenhamn och Billund

distanceAvstånd216 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg4 364 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagSas Airways eller regional jet

Flyg från Köpenhamn till Billund är resa 216 km lång och tar i genomsnitt 3 h 10 min med våra partner som Sas Airways eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 4 187 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 4 364 kr. Passagerare flyger oftast från Københavns Lufthavn och landar på Billund Airport.

Resetips

Flyg från Köpenhamn till Billund
Ta ett flyg enkelt till Billund. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Billund.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Köpenhamn till Billund?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Billund kan vara så billiga som 4 187 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Köpenhamn till Billund?
Flyg biljetter från Köpenhamn till Billund brukar ha ett genomsnittspris på 4 364 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Köpenhamn till Billund när man åker med flyg?
När du reser med flyg från Köpenhamn till Billund kommer sträckan att ligga på cirka 216 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Köpenhamn till Billund i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Köpenhamn till Billund med flyg?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Köpenhamn till Billund är 3 h 10 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Köpenhamn till Billund.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Köpenhamn till Billund?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Köpenhamn till Billund kan det vara bra att veta att Københavns Lufthavn är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Köpenhamn medan Billund Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Billund.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Köpenhamn och i Billund?

Om du planerar att ta en flyg från Köpenhamn kan du räkna med att resa 7.4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Københavns Lufthavn. När du kommer fram till Billund med flyg kan du räkna med att resa 2.9 km från den populära Billund Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Köpenhamn till Billund?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Köpenhamn till Billund med flyg. När du ska åka till Billund från Köpenhamn kan du resa med Sas Airways eller regional jet. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Köpenhamn till Billund eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Köpenhamn till Billund?
Om du planerar att resa med flyg från Köpenhamn till Billund kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Billund besöker ofta även Hamburg, Berlin eller Flensburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Billund och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg från Köpenhamn till Billund reser vidare från Billund. Många väljer att fortsätta resan till från Billund till närliggande destinationer som Hamburg, Berlin eller Flensburg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Billund
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter