Flyg Köln Sarajevo

De billigaste flygen från Köln till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

2114 kr

Genomsnittligt pris

2114 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

pegasus
05:45Köln9tim.25 15:10Sarajevo
0 byten
2114 kr1Enkelresa

Flygschema Köln till Sarajevo

Visar flyg för imorgon, torsdag 11 augusti
pegasus
05:45Köln9tim.25 15:10Sarajevo
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.

De snabbaste flygen från Köln till Sarajevo

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

9 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 25 m

Flyg per dag

1

Distans

1163 km

Av 1 flyg som avgår från Köln för Sarajevo dagligen så reser 1 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

pegasus
05:45Köln9tim.25 15:10Sarajevo
0 byten
2114 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Översikt: Köln till Sarajevo Flyg

distanceAvstånd1162 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 049 kr
changesDirekt flygNej
carriersFlygbolagGermanwings, Eurowings, Lufthansa Cityline, Wizz Air, Austrian Airlines, pegasus eller Eurowings Europe

Flyg från Köln till Sarajevo är färdväg 1162 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som Germanwings, Eurowings, Lufthansa Cityline, Wizz Air, Austrian Airlines, pegasus eller Eurowings Europe. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 446 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 2 049 kr. Passagerare flyger oftast från Cologne/Bonn Airport och landar på Sarajevo International Airport.

Flygbolag: Eurowings, Wizz Air eller Germanwings flyg från Köln till Sarajevo

Du kan resa med flyg mellan Köln och Sarajevo med Eurowings, Wizz Air eller Germanwings för så lite som 446 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

Eurowings
Wizz Air
Germanwings

Eurowings är Tysklands ledande lågprisflygbolag och erbjuder ett urval av Smart-, Best- och BIZclass-tariffer för din nästa flyg mellan Köln och Sarajevo.

Om du tittar efter en lugn och lättsam flyg från Köln till Sarajevo, kolla hos Omio efter Eurowings flyg som trafikerar denna rutt. Vare sig du söker snabbaste, tidigaste eller billigaste flyg att åka med för denna färdväg från Köln till Sarajevo, gör Omio det lättare än någonsin att hitta Eurowings flyg till förmånliga priser, och du kan också snabbt boka flyg biljetter online. Kolla in aktuella Eurowings flyg tidtabeller för dina optimala avgångs- och ankomsttider, jämför bästa rutt från Köln till Sarajevo och relevant biljettinformation (såsom bagagepolicy och service ombord) och boka Eurowings flyg hos Omio. Om du söker flyg mellan Köln och Sarajevo i Omios app kan du snabbt se om Eurowings biljetter är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att åka utan papper när du reser. Med priser till Eurowings flyg mellan Köln och Sarajevo som börjar så lågt som 1 099 kr kan du köpa dina officiella Eurowings biljetter hos Omio online snabbt och enkelt!

Wizz Air är ett ledande lågprisflygbolag som erbjuder flygresor i och utanför Europa, och du kan välja mellan biljettyperna Basic, Wixx Go, Wizz Plus & Flex för din nästa flyg från Köln till Sarajevo.

Wizz Air är ett av de bästa alternativen när du reser med flyg mellan Köln och Sarajevo. Omio visar dig snabbt aktuella Wizz Air flyg tidtabeller för Köln - Sarajevo rutt och gör det lättare än någonsin för dig att köpa flyg biljetter online till de billigaste, snabbaste och tidigaste färdväg som finns tillgängliga. Avståndet mellan Köln och Sarajevo är omkring och den billigaste Wizz Air enkelbiljett som du kan boka kostar inte mer än 446 kr. När du kollar efter dina optimala avgångs- och ankomsttider i senaste Köln till Sarajevo flyg tidtabell från Wizz Air kan du också se över reseinformation som rör bagagepolicy och service ombord och ta reda på bästa tillgängliga rutt för en säker resa till Sarajevo. Om du letar efter Wizz Air biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter så att du kan resa utan papper. Låt Omio snabbt hitta den perfekta Wizz Air biljetten mellan Köln och Sarajevo åt dig så att du kan ägna mer tid åt att njuta av en smidig och lättsam resa!

Germanwings biljetter mellan Köln och Sarajevo finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta rutt med Germanwings från Köln till Sarajevo, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg kan du finna alla aktuella Germanwings flyg tidtabeller och flyg biljetter som är tillgängliga hos Omio för rutt. Du kan också se relevant reseinformation för Germanwings flyg, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta flyg, jämför de snabbaste rutterna från Köln till Sarajevo och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa Germanwings Köln till Sarajevo flyg biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Germanwings flyg finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Sarajevo med Germanwings!

Restips: Flyg från Köln till Sarajevo

Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köln to Sarajevo.
FAQs
Flyg biljetter från Köln till Sarajevo kan kosta så lite som 446 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Köln till Sarajevo.
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Köln till Sarajevo kan du vänta dig ett pris på 2 049 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Köln till Sarajevo kan det vara bra att veta att Sarajevo är ungefär 1162 km från Köln när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Köln till Sarajevo är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
En flyg resa från Köln till Sarajevo har en genomsnittlig restid på 1 h 50 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köln till Sarajevo så snabbt som möjligt.

När det gäller en resa med flyg mellan Köln och Sarajevo är de mest populära flygplatser i Köln Cologne/Bonn Airport och i Sarajevo är Sarajevo International Airport den mest populära flygplats.

Du kan ta en flyg från Köln på Cologne/Bonn Airport som ligger 13.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Sarajevo International Airport som ligger 7 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Köln till Sarajevo med flyg. När du ska åka till Sarajevo från Köln kan du resa med Germanwings, Eurowings, Lufthansa Cityline, Wizz Air, Austrian Airlines, pegasus eller Eurowings Europe. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Köln till Sarajevo eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Du kan ta den/det tidigaste flyg från Köln till Sarajevo klockan 05: 45   eller ta den/det sista flyg från Köln till Sarajevo som går klockan 23: 40. Titta efter de senaste tidtabellerna för Köln till Sarajevo med flyg hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna resa.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Köln till Sarajevo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Sarajevo med flyg reser ofta även till ställen som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Köln till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk