Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Köln till Sarajevo
Ta ett flyg enkelt till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köln to Sarajevo.
FAQs
Hur långt är avståndet från Köln till Sarajevo när man åker med flyg?
När du reser från Köln till Sarajevo med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Köln och Sarajevo är ungefär 1162 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Köln till Sarajevo med flyg?
Resetiden med flyg från Köln till Sarajevo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 1 h 55 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Sarajevo och i Köln?

När det gäller en resa med flyg mellan Köln och Sarajevo är de mest populära flygplatser i Köln är Cologne/Bonn Airport och i Sarajevo är Sarajevo International Airport den mest populära flygplats.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Köln och i Sarajevo?

Om du planerar att ta en flyg från Köln kan du räkna med att resa 13 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Cologne/Bonn Airport. När du kommer fram till Sarajevo med flyg kan du räkna med att resa 3 km från den populära Sarajevo International Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Köln och Sarajevo?
När du ska boka en resa med flyg från Köln till Sarajevo kan du lita på att Eurowings erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Sarajevo snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Köln till Sarajevo och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Jag vill resa med flyg från Köln till Sarajevo. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Sarajevo?
Din flyg resa från Köln till Sarajevo måste inte ta slut i Sarajevo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Sarajevo är Zagreb, Belgrad eller Budapest. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zagreb, Belgrad eller Budapest kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Köln till Sarajevo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver