JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
823 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
5 dec.
735 krBlaBlaCar Bus
620 krRyanair
mån
6 dec.
570 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
tis
7 dec.
538 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
ons
8 dec.
538 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
tors
9 dec.
570 krFlixbus
169 krMalta Air
fre
10 dec.
625 krFlixbus
169 krMalta Air
lör
11 dec.
570 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
sön
12 dec.
538 krBlaBlaCar Bus
147 krRyanair
mån
13 dec.
538 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
tis
14 dec.
625 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
ons
15 dec.
1042 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
tors
16 dec.
494 krFlixbus
147 krMalta Air
fre
17 dec.
878 krFlixbus
147 krMalta Air
lör
18 dec.
933 krBlaBlaCar Bus
147 krMalta Air
sön
19 dec.
494 krFlixbus
474 krRyanair
mån
20 dec.
987 krBlaBlaCar Bus
147 krMalta Air
tis
21 dec.
713 krFlixbus
147 krMalta Air
ons
22 dec.
878 krBlaBlaCar Bus
147 krMalta Air
tors
23 dec.
1426 krFlixbus
220 krMalta Air
fre
24 dec.
494 krFlixbus
395 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Köln och London

distanceAvstånd496 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg233 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Eurowings, Flybe, British Airways, Germanwings eller Malta Air

Flyg från Köln till London är rutt 496 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Ryanair, Eurowings, Flybe, British Airways, Germanwings eller Malta Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 233 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 169 kr. Passagerare flyger oftast från Cologne/Bonn Airport och landar på London Heathrow Airport.

Resetips

Flyg från Köln till London
Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köln to London.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Köln till London med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Köln till London är 169 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Köln till London. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Köln till London i genomsnitt?
Flyg biljetter till London från Köln kostar 233 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Köln till London och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Köln och London när man reser med flyg?
När du reser med flyg från Köln till London kommer sträckan att ligga på cirka 496 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Köln till London i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Köln till London?
En flyg resa från Köln till London har en genomsnittlig restid på 1 h 20 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köln till London så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Köln och London borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Köln till London är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Köln åker från Cologne/Bonn Airport och landar på London Heathrow Airport i London.

Varifrån kan jag ta flyg från Köln till London?

Du kan ta en flyg från Köln på Cologne/Bonn Airport som ligger 13.3 km från cityområdet. När du kommer fram till London med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är London Heathrow Airport som ligger 23 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Köln till London?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köln till London kan du ta flyg med Ryanair, Eurowings, Flybe, British Airways, Germanwings eller Malta Air. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Köln och London för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med flyg från Köln till London?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Köln till London, kolla in direkt flyg från Köln till London med Eurowings, Eurowings Europe eller Malta Air. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Köln till London som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Köln till London?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Köln till London med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till London med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med flyg till London besöker ofta även Paris, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan London och de andra populära destinationerna.