De billigaste bussarna från Vitoria till Bordeaux

Visar tider och priser för 5 dec.

Cheapest

186 kr

Average

280 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Vitoria till Bordeaux kostar omkring 280 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 186 kr.

17:00Vitoria4tim.00 21:00Bordeaux
0 changes
186 kr1Enkelresa
16:00Vitoria3tim.40 19:40Bordeaux
0 changes
208 kr1Enkelresa
15:20Vitoria4tim.30 19:50Bordeaux
0 changes
318 kr1Enkelresa
10:50Vitoria4tim.20 15:10Bordeaux
0 changes
406 kr1Enkelresa

Busstidtabell Vitoria till Bordeaux

Visar bussar för imorgon, sön 5 december
10:50Vitoria4tim.20 15:10Bordeaux
0 changes
15:20Vitoria4tim.30 19:50Bordeaux
0 changes
16:00Vitoria3tim.40 19:40Bordeaux
0 changes
17:00Vitoria4tim.00 21:00Bordeaux
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
362 krFlixbus
sön
5 dec.
351 krAlsa
mån
6 dec.
340 krAlsa
tis
7 dec.
252 krFlixbus
tors
9 dec.
175 krAlsa
fre
10 dec.
208 krAlsa

De snabbaste bussarna från Vitoria till Bordeaux

Visar tider och priser för 5 dec.

Snabbaste resan

3 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 7 m

Bussar per dag

4

Distans

277 km

Av 4 bussar som avgår från Vitoria till Bordeaux dagligen så är 4 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 277 km på genomsnittligen 4 tim. 7 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 3 tim. 40 m .

De långsammaste bussarna tar 4 tim. 30 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

16:00Vitoria3tim.40 19:40Bordeaux
0 changes
208 kr1Enkelresa
17:00Vitoria4tim.00 21:00Bordeaux
0 changes
186 kr1Enkelresa
10:50Vitoria4tim.20 15:10Bordeaux
0 changes
406 kr1Enkelresa
15:20Vitoria4tim.30 19:50Bordeaux
0 changes
318 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Vitoria och Bordeaux

distanceAvstånd277 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss281 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar, Alsa, Flixbus eller Eurolines Switzerland

Bussar från Vitoria till Bordeaux är rutt 277 km lång och tar i genomsnitt 5 h med våra partner som BlaBlaCar, Alsa, Flixbus eller Eurolines Switzerland. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 281 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 175 kr. Resande avreser oftast från Vitoria-Gasteiz och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips

Bussar från Vitoria till Bordeaux
Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Vitoria to Bordeaux.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Vitoria till Bordeaux vara?
Buss biljetter från Vitoria till Bordeaux kan vara så billiga som 175 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Vitoria till Bordeaux?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Vitoria till Bordeaux kan du vänta dig ett pris på 281 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Vitoria till Bordeaux när man åker med buss?
När du reser från Vitoria till Bordeaux med buss kan du räkna med att avståndet mellan Vitoria och Bordeaux är ungefär 277 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Vitoria till Bordeaux?
Restiden med buss från Vitoria till Bordeaux kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Vitoria till Bordeaux?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Vitoria till Bordeaux kan det vara bra att veta att Vitoria-Gasteiz är mest populär bland resenärer som åker från Vitoria medan Bordeaux, Gare Saint Jean är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bordeaux.

Var ligger de mest populära busstationer i Vitoria för resa till Bordeaux?

Om du planerar att resa med buss från Vitoria kan du räkna med att åka 2.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Vitoria-Gasteiz. När du anländer till Bordeaux kan du räkna med att resa 2.5 km från Bordeaux, Gare Saint Jean till cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Vitoria och Bordeaux?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Vitoria till Bordeaux med buss. När du ska åka till Bordeaux från Vitoria kan du resa med BlaBlaCar, Alsa, Flixbus eller Eurolines Switzerland. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Vitoria till Bordeaux eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många bussar är det från Vitoria till Bordeaux om dagen?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Vitoria till Bordeaux. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss biljetter från Vitoria till Bordeaux?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Vitoria till Bordeaux med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer till Bordeaux med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du också vill upptäcka Paris, Toulouse eller Barcelona från Bordeaux kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss till Bordeaux besöker ofta även Paris, Toulouse eller Barcelona. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Vitoria till Bordeaux om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bordeaux från Vitoria. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Vitoria till Bordeaux och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Vitoria
Vitoria - Gasteiz
Bekvämligheter

Bussar från Vitoria till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver