Bussar Uddevalla Lund

lör 20 juli
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
23 juli
ons
24 juli
tors
25 juli
fre
26 juli
lör
27 juli
sön
28 juli
mån
29 juli

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Uddevalla till Lund

distanceAvstånd303 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss315 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You

Bussresor från Uddevalla till Lund är 303 km lång och tar i genomsnitt 4 h 25 min med våra partners som Vy Bus4You. Normalt går det det finns 3 buss dagligen. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna tur ligger på omkring 315 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 244 kr. Resande åker oftast från Uddevalla, Torp Terminalen och anländer till Lund, Spolegatan / Fredsgatan.

Restips: Bussar från Uddevalla till Lund

Restips: Ta bussen till Lund. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uddevalla to Lund.
FAQs
Billiga buss biljetter från Uddevalla till Lund kan kosta från så lite som 244 kr (20 €) när du bokar i förväg. Det genomsnittliga buss biljettpriset för Uddevalla till Lund är 315 kr (25 €); men priserna varierar beroende på tid på dagen och klass och de tenderar att vara dyrare på dagen.
Den genomsnittliga restiden med buss från Uddevalla till Lund är 4 h 25 min   för att resa de 303 km långa tur, med cirka det finns 3 buss per dag. Restiden kan variera på helger och helgdagar.
Den tidigaste buss från Uddevalla till Lund avgår kl 08: 05.
Den sista buss från Uddevalla till Lund avgår kl 21: 55.
Det finns 3 buss om dagen från Uddevalla till Lund som kräver minst en ändring med Vy Bus4You. Scheman kan variera på helgdagar eller helger med färre buss.
För tur från Uddevalla till Lund kan du ta en buss med Vy Bus4You. Se till att kolla alla möjliga bussbolag som erbjuder tjänster från Uddevalla till Lund på Omio för att jämföra vilka bekvämligheter de kan ha.

När du avreser från Uddevalla har du olika busstation alternativ att starta din tur från, inklusive Uddevalla, Torp Terminalen och Uddevalla, Torp Köpcentrum. När du kommer fram till Lund kan du avsluta din rutt på busstationer som Lund, Spolegatan / Fredsgatan och Lund, Centralstationen.

Passagerare går ombord på buss mest frekvent från Uddevalla, Torp Terminalen, som ligger cirka från stadens centrum, och de kliver av buss vid Lund, Spolegatan / Fredsgatan, som ligger cirka från stadens centrum.

En resa till Lund från Uddevalla är värt att göra men inte som en dagsutflykt med en restid på 4 h 25 min åt varje håll. Kolla med Omio-appen   det bästa sättet att resa.
Den billigaste månaden att resa från Uddevalla till Lund med buss är oktober.
Det är användbart att jämföra dina alternativ eftersom det finns 2 sätt att resa mellan Uddevalla och Lund inklusive att ta en buss eller tåg.
HemBussarBussar LundBussar Uddevalla Lund

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk