JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
278 krRegionale
tors
9 dec.
278 krRegionale
fre
10 dec.
278 krRegionale
lör
11 dec.
278 krRegionale
sön
12 dec.
290 krRegionale
mån
13 dec.
278 krRegionale
tis
14 dec.
257 krIntercity
ons
15 dec.
257 krIntercity
tors
16 dec.
278 krRegionale
fre
17 dec.
278 krRegionale
lör
18 dec.
278 krRegionale
sön
19 dec.
290 krRegionale
mån
20 dec.
278 krRegionale
tis
21 dec.
278 krRegionale
ons
22 dec.
278 krRegionale
tors
23 dec.
278 krRegionale
fre
24 dec.
278 krRegionale
lör
25 dec.
235 krIntercity
sön
26 dec.
290 krRegionale
mån
27 dec.
278 krRegionale
tis
28 dec.
257 krIntercity

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Pisa och Venedig

distanceAvstånd245 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBaltour, Flixbus eller BlaBlaCar

Bussar från Pisa till Venedig är rutt 245 km lång med våra partner som Baltour, Flixbus eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Pisa Centrale och anländer till Venezia, Aeroporto internazionale Marco Polo di Venezia.

Resetips

Bussar från Pisa till Venedig
Ta bussen till Venedig. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Pisa to Venedig.
FAQs
Hur långt är det från Pisa till Venedig med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Venedig till Pisa är runt 245 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Pisa till Venedig är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Pisa och Venedig bör jag välja inför min resa?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Pisa till Venedig kan det vara bra att veta att Pisa Centrale är mest populär bland resenärer som åker från Pisa medan Venezia, Aeroporto internazionale Marco Polo di Venezia är den mest populära busstation för resenärer som åker till Venedig.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Pisa och i Venedig?

Du kan åka buss från Pisa på Pisa Centrale som ligger 805 m från cityområdet. När du kommer fram till Venedig kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Venezia, Aeroporto internazionale Marco Polo di Venezia, som ligger 7.3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Pisa till Venedig med buss?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Pisa till Venedig kan du ta buss med Baltour, Flixbus eller BlaBlaCar. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Pisa och Venedig för att se vilka bekvämligheter de har.
Många av våra kunder som reser med buss från Pisa till Venedig reser vidare från Venedig. Många väljer att fortsätta resan från Venedig till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som planerar en resa till Venedig med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Florens. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Venedig och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kan jag resa från Pisa till Venedig med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Pisa och Venedig. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Pisa till Venedig så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Venedig
Venezia
Bekvämligheter

Bussar från Pisa till Venedig: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver