Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Neapel och Amalfi

distanceAvstånd36 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagItalo, BlaBlaCar eller Enjoy Traveling s. A. S. Sorrento

Bussar från Neapel till Amalfi är rutt 36 km lång med våra partner som Italo, BlaBlaCar eller Enjoy Traveling s. A. S. Sorrento. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Napoli Centrale och anländer till Amalfi, Piazza Flavio Gioia.

Resetips

Bussar från Neapel till Amalfi
Ta bussen till Amalfi. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Neapel to Amalfi.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Amalfi och Neapel med buss?
Innan du planerar din resa från Neapel till Amalfi kan det vara bra att veta att Amalfi är ungefär 36 km från Neapel när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Neapel till Amalfi är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Jag ska resa till Amalfi från Neapel. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Neapel till Amalfi är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Neapel på Napoli Centrale och de flesta anländer till Amalfi på Amalfi, Piazza Flavio Gioia.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Neapel och i Amalfi?

När du planerar din resa till Amalfi från Neapel kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Neapel är Napoli Centrale som ligger 2.9 km från cityområdet. I Amalfi är den mest populära busstation Amalfi, Piazza Flavio Gioia som ligger 160 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Neapel till Amalfi?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Neapel till Amalfi kan du ta buss med Italo, BlaBlaCar eller Enjoy Traveling s. A. S. Sorrento. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Neapel och Amalfi för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med buss från Neapel till Amalfi?
Om du vill ta en direkt resa med buss från Neapel till Amalfi, kan du kolla upp BlaBlaCar. Om det inte finns några direktresor från Neapel till Amalfi kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Amalfi.
Många av våra kunder som reser med buss från Neapel till Amalfi reser vidare från Amalfi. Många väljer att fortsätta resan från Amalfi till närliggande destinationer som Rom, Salerno eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Din buss resa från Neapel till Amalfi måste inte ta slut i Amalfi. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Amalfi är Rom, Salerno eller Florens. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Salerno eller Florens kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Neapel till Amalfi med buss istället för att resa med bil?
Att resa från Neapel till Amalfi utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Neapel till Amalfi.

Bussar från Neapel till Amalfi: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver