De billigaste bussarna från Neapel till Positano

Visar tider och priser för 2 dec.

Cheapest

73 kr

Average

73 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Neapel till Positano kostar omkring 73 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 73 kr.

21:00Neapel1tim.00 22:00Positano
0 changes
73 kr1Enkelresa

Busstidtabell Neapel till Positano

Visar bussar för imorgon, tors 2 december
21:00Neapel1tim.00 22:00Positano
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
43 krFlixbus
fre
3 dec.
43 krFlixbus
lör
4 dec.
43 krFlixbus
sön
5 dec.
43 krFlixbus
mån
6 dec.
43 krFlixbus
tors
9 dec.
43 krFlixbus
lör
11 dec.
43 krFlixbus
sön
12 dec.
43 krFlixbus
mån
13 dec.
43 krFlixbus
tors
16 dec.
43 krFlixbus
fre
17 dec.
87 krFlixbus
lör
18 dec.
45 krFlixbus
mån
20 dec.
43 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Neapel till Positano

Visar tider och priser för 2 dec.

Snabbaste resan

1 tim.

Genomsnittligt pris

1 tim.

Bussar per dag

1

Distans

30 km

Av 1 bussar som avgår från Neapel till Positano dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 30 km på genomsnittligen 1 tim. men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 1 tim. .

De långsammaste bussarna tar 1 tim. och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

21:00Neapel1tim.00 22:00Positano
0 changes
73 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Neapel och Positano

distanceAvstånd30 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss43 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEnjoy Traveling s. A. S. Sorrento eller BlaBlaCar

Bussar från Neapel till Positano är färdväg 30 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som Enjoy Traveling s. A. S. Sorrento eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 43 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 43 kr. Resande avreser oftast från Napoli Centrale och anländer till Positano, Mandara (Parcheggio).

Resetips

Bussar från Neapel till Positano
Ta bussen till Positano. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Neapel to Positano.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Neapel till Positano?
Buss biljetter från Neapel till Positano kan vara så billiga som 43 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Neapel till Positano?
Att resa med buss från Neapel till Positano kostar i genomsnitt 43 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Neapel till Positano med buss?
Innan du planerar din resa från Neapel till Positano kan det vara bra att veta att Positano är ungefär 30 km från Neapel när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Neapel till Positano är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Neapel till Positano med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Neapel till Positano med buss är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Neapel till Positano.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Neapel till Positano?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Neapel till Positano åker de ofta från Napoli Centrale i Neapel och kommer fram till Positano, Mandara (Parcheggio) i Positano. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Neapel och Positano i förväg.

Hur långt från centrum i Neapel och i Positano ligger de mest populära busstationer?

Napoli Centrale är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Neapel och den ligger 2.9 km från cityområdet. Den busstation i Positano som är mest populär bland resenärer är Positano, Mandara (Parcheggio) som ligger 281 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Neapel och Positano?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Neapel till Positano kan du ta buss med Enjoy Traveling s. A. S. Sorrento eller BlaBlaCar. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Neapel och Positano för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag buss biljetter från Neapel till Positano?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Neapel och Positano. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Neapel till Positano så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Neapel till Positano reser vidare från Positano. Många väljer att fortsätta resan från Positano till närliggande destinationer som Rom, Sorrento eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss från Neapel till Positano reser vidare från Positano. Många väljer att fortsätta resan till från Positano till närliggande destinationer som Rom, Sorrento eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Neapel till Positano?
Att resa från Neapel till Positano utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Neapel till Positano.

Bussar från Neapel till Positano: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver