Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Amalfi och Neapel

distanceAvstånd36 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagItalo eller BlaBlaCar

Bussar från Amalfi till Neapel är resa 36 km lång med våra partner som Italo eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Amalfi, Largo Cesareo Console och anländer till Napoli, Napoli Centrale.

Bussbolag: Buss mellan Amalfi och Neapel med

Res med bussar mellan Amalfi och Neapel till fantastiska priser. Omio hittar buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag åt dig, allt på en plats.

Italo

Italo är ett märke för höghastighets bussar som tillhör det italienska tågbolaget Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV). I dess flotta av bussar ingår Italo AGV 575, den främsta höghastighetstjänsen som når hastigheter upp till 300 km/h och Italo EVO, ett miljövänligt buss som kan nå en topphastighet på 250 km/h. Italo erbjuder fyra olika klasser, men varje buss vagn är modernt utrustad med bästa komfort. Du kan välja mellan Smart, Comfort, Prima och Club Executive. Standardtjänster på alla Italo- bussar omfattar toaletter, fri WiFi, eluttag, ställbara sitsar i läder, fotstöd, snacksautomater och Italo live (gratis underhållning ombord med ett urval filmer, musik och spel). Italo erbjuder tre typer av avgifter med olika priser och flexibilitet: Low Cost, Economy och Flex.

Resetips: Bussar från Amalfi till Neapel

Ta bussen till Neapel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Amalfi to Neapel.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Neapel och Amalfi om jag väljer att resa med buss?

När du reser från Amalfi till Neapel med buss kan du räkna med att avståndet mellan Amalfi och Neapel är ungefär 36 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Vilken busstation i Amalfi bör jag resa från? Vilken busstation i Neapel bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Amalfi till Neapel åker de ofta från Amalfi, Largo Cesareo Console i Amalfi och kommer fram till Napoli, Napoli Centrale i Neapel. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Amalfi och Neapel i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Amalfi och i Neapel?

När du åker från Amalfi kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Amalfi, Largo Cesareo Console som ligger 143 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Neapel kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Neapel är Napoli, Napoli Centrale som ligger 2.8 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Amalfi till Neapel?

För att hitta bästa buss från Amalfi till Neapel kan du använda dig av dessa bussbolag: Italo eller BlaBlaCar. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Amalfi till Neapel och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Många av våra kunder som reser med buss från Amalfi till Neapel reser vidare från Neapel. Många väljer att fortsätta resan från Neapel till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Bologna. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som planerar en resa till Neapel med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Bologna. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Neapel och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från Amalfi till Neapel om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Amalfi till Neapel utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Bussar från Amalfi till Neapel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver