JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
Hitta priser
595 kreasyJet
fre
21 jan.
667 krNational Express
Hitta priser
lör
22 jan.
Hitta priser
474 kreasyJet
sön
23 jan.
670 krNational Express
568 kreasyJet
mån
24 jan.
Hitta priser
514 kreasyJet
tis
25 jan.
667 krNational Express
475 kreasyJet
ons
26 jan.
668 krNational Express
356 kreasyJet
tors
27 jan.
670 krNational Express
410 kreasyJet
fre
28 jan.
Hitta priser
475 kreasyJet
lör
29 jan.
Hitta priser
514 kreasyJet
sön
30 jan.
Hitta priser
460 kreasyJet
mån
31 jan.
Hitta priser
396 kreasyJet
tis
1 feb.
668 krNational Express
Hitta priser
ons
2 feb.
668 krNational Express
355 kreasyJet
tors
3 feb.
668 krNational Express
Hitta priser
fre
4 feb.
Hitta priser
435 kreasyJet
lör
5 feb.
669 krNational Express
Hitta priser
sön
6 feb.
668 krNational Express
Hitta priser
mån
7 feb.
Hitta priser
356 kreasyJet
tis
8 feb.
Hitta priser
356 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan London och Belfast

distanceAvstånd517 km
durationGenomsnittlig restid med buss15 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss667 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagNational Express

Bussar från London till Belfast är rutt 517 km lång och tar i genomsnitt 15 h 5 min med våra partner som National Express. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 661 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 667 kr. Resande avreser oftast från London Victoria och anländer till Belfast, Stena Line terminus.

Resetips: Bussar från London till Belfast

Ta bussen till Belfast. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Belfast.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från London till Belfast?

Buss biljetter från London till Belfast kan vara så billiga som 661 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar buss från London till Belfast i genomsnitt?

Att resa med buss från London till Belfast kostar i genomsnitt 668 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet från London till Belfast när man åker med buss?

När du reser med buss från London till Belfast kommer sträckan att ligga på cirka 517 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från London till Belfast i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar buss från London till Belfast?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan London och Belfast. På ett ungefär kan resan från London till Belfast med buss ligga på 15 h 5 min.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från London till Belfast?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från London till Belfast kan det vara bra att veta att London Victoria är mest populär bland resenärer som åker från London medan Belfast, Stena Line terminus är den mest populära busstation för resenärer som åker till Belfast.

Var ligger de mest populära busstationer i London för resa till Belfast?

Om du planerar att resa med buss från London kan du räkna med att åka 2 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, London Victoria. När du anländer till Belfast kan du räkna med att resa 6.7 km från Belfast, Stena Line terminus till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från London till Belfast?

När du ska boka en resa med buss från London till Belfast kan du lita på att National Express erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Belfast snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från London till Belfast och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från London till Belfast?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan London och Belfast. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från London till Belfast så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som reser med buss till Belfast besöker ofta även Dublin, Glasgow eller Edinburgh. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Belfast och de andra populära destinationerna.

Många resenärer som anländer i Belfast med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Dublin, Glasgow eller Edinburgh. Om du också vill upptäcka Dublin, Glasgow eller Edinburgh från Belfast kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från London till Belfast?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Belfast från London. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från London till Belfast och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

London
Belfast
London
Bekvämligheter
London Liverpool Street Stn
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna Central, Circle, Hammersmith, City