JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
164 kr
50 krMegabus
fre
22 okt.
164 kr
50 krMegabus
lör
23 okt.
164 kr
50 krMegabus
sön
24 okt.
164 kr
50 krMegabus
ons
27 okt.
163 kr
50 krMegabus
fre
29 okt.
163 kr
50 krMegabus
lör
30 okt.
162 kr
50 krMegabus
sön
31 okt.
163 kr
50 krMegabus
tis
2 nov.
164 kr
40 krFlixbus
ons
3 nov.
164 kr
21 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Leicester till Nottingham
Ta bussen till Nottingham. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Leicester to Nottingham.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Leicester till Nottingham?
Buss biljetter från Leicester till Nottingham kan vara så billiga som 50 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Leicester till Nottingham i genomsnitt?
Buss biljetter till Nottingham från Leicester kostar 50 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Leicester till Nottingham och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Leicester till Nottingham med buss?
När du reser med buss från Leicester till Nottingham kommer sträckan att ligga på cirka 35 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Leicester till Nottingham i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Leicester till Nottingham med buss?
En buss resa från Leicester till Nottingham har en genomsnittlig resetid på 55 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Leicester till Nottingham så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Leicester och Nottingham borde jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Leicester till Nottingham kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Leicester åker från Leicester och anländer på Nottingham i Nottingham.

Var ligger de mest populära busstationer i Leicester till Nottingham?

Leicester är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Leicester och den ligger 0 km från cityområdet. Den busstation i Nottingham som är mest populär bland resenärer är Nottingham som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Leicester till Nottingham?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Leicester till Nottingham kan du ta buss med National Express. Se bara till så att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Leicester och Nottingham för att se vilka bekvämligheter de har.
Om jag vill resa från Leicester till Nottingham, kan jag hitta en direkt resa med buss?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Leicester till Nottingham kolla in direkt buss från Leicester till Nottingham med Megabus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Leicester till Nottingham som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Leicester till Nottingham?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Leicester till Nottingham med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Leicester till Nottingham på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag planerar att resa från Leicester till Nottingham med buss. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Nottingham som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med buss till Nottingham besöker ofta även London, Birmingham eller Manchester. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Nottingham och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Leicester till Nottingham, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Leicester och Nottingham. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Leicester till Nottingham så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Leicester
Nottingham
Leicester
Bekvämligheter
Leicester (Coach Station)
Bekvämligheter
Leicester Fosse Park
Bekvämligheter
Leicester, Braunstone
Bekvämligheter

Bussar från Leicester till Nottingham: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver