JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
57 kr
66 krFlixbus
fre
22 okt.
57 kr
66 krFlixbus
sön
24 okt.
21 kr
39 krFlixbus
mån
25 okt.
40 kr
Hitta priser
ons
27 okt.
35 kr
40 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Leicester till Derby
Ta bussen till Derby. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Leicester to Derby.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Leicester till Derby med buss?
Buss biljetter från Leicester till Derby kan vara så billiga som 39 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Leicester till Derby?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 56 kr för att ta buss från Leicester till Derby. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Derby från Leicester.
Hur långt avstånd är det mellan Derby och Leicester med buss?
När du reser från Leicester till Derby med buss kan du räkna med att avståndet mellan Leicester och Derby är ungefär 39 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Leicester till Derby med buss?
Den genomsnittliga resetiden med buss från Leicester till Derby är 1 h. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Leicester till Derby.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Leicester till Derby?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Leicester till Derby kan det vara bra att veta att Leicester är mest populär bland resenärer som åker från Leicester medan Derby, Bus Station är den mest populära busstation för resenärer som åker till Derby.

Var ligger busstationer i Leicester och Derby?

När du planerar din resa till Derby från Leicester kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Leicester är Leicester som ligger 0 km från cityområdet. I Derby är den mest populära busstation Derby, Bus Station som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Leicester och Derby?
För att hitta bästa buss från Leicester till Derby, kan du använda dig av dessa bussbolag: National Express. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Leicester till Derby och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Leicester till Derby?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Leicester och Derby. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Leicester till Derby så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Derby från Leicester med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Derby?
Många av våra kunder som planerar en resa till Derby med buss reser ofta även till ställen som London, Birmingham eller Manchester. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Derby och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Leicester till Derby?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Leicester till Derby utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Leicester
Derby
Leicester
Bekvämligheter
Leicester (Coach Station)
Bekvämligheter
Leicester Fosse Park
Bekvämligheter
Leicester, Braunstone
Bekvämligheter

Bussar från Leicester till Derby: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver