JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
206 krDeutsche Bahn
327 krFlixbus
tors
2 dec.
206 krDeutsche Bahn
392 krFlixbus
fre
3 dec.
206 krDeutsche Bahn
381 krFlixbus
lör
4 dec.
206 krDeutsche Bahn
556 krFlixbus
sön
5 dec.
589 krFlixTrain
436 krFlixbus
mån
6 dec.
283 krFlixTrain
447 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Groningen och Köln

distanceAvstånd255 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss430 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Groningen till Köln är resa 255 km lång och tar i genomsnitt 8 h 30 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 430 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 327 kr. Resande avreser oftast från Groningen och anländer till Köln, Köln Bonn Airport.

Resetips

Bussar från Groningen till Köln
Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Groningen to Köln.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Groningen till Köln vara?
De billigaste buss biljetterna från Groningen till Köln är 327 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Groningen till Köln. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Groningen till Köln ligga på?
Buss biljetter från Groningen till Köln brukar ha ett genomsnittspris på 430 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan Köln och Groningen med buss?
När du reser med buss från Groningen till Köln kommer sträckan att ligga på cirka 255 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Groningen till Köln i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Groningen till Köln med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Groningen och Köln. På ett ungefär kan resan från Groningen till Köln med buss ligga på 8 h 30 min.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Groningen till Köln?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Groningen är Groningen. I Köln är den mest populära busstation bland resenärer Köln, Köln Bonn Airport.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Groningen och i Köln?

Om du planerar att resa med buss från Groningen kan du räkna med att åka 958 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Groningen. När du anländer till Köln kan du räkna med att resa 13.1 km från Köln, Köln Bonn Airport till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Groningen till Köln?
När du ska boka en resa med buss från Groningen till Köln kan du lita på att Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Köln snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Groningen till Köln och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag buss biljetter från Groningen till Köln?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Groningen till Köln om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Köln med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köln och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Groningen till Köln måste inte ta slut i Köln. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köln är Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Amsterdam eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Groningen till Köln?
Att resa från Groningen till Köln utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Groningen till Köln.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Groningen
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen
Bekvämligheter
Groningen Hbf (Centraal Station)
Bekvämligheter
Groningen, Netherlands
Bekvämligheter

Bussar från Groningen till Köln: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver