Bussar Dortmund Stuttgart

De billigaste bussarna från Dortmund till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

452 kr

Genomsnittligt pris

452 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
05:30Dortmund9tim.30 15:00Stuttgart
0 byten
452 kr1Enkelresa

Busstidtabell Dortmund till Stuttgart

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
05:30Dortmund9tim.30 15:00Stuttgart
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Dortmund till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

9 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

327 km

Av 1 bussar som avgår från Dortmund till Stuttgart dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
05:30Dortmund9tim.30 15:00Stuttgart
0 byten
452 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Dortmund till Stuttgart

distanceAvstånd327 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss312 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines Switzerland, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Flixbus eller Croatia Bus d. O. O.

Bussar från Dortmund till Stuttgart är resa 327 km lång och tar i genomsnitt 6 h 45 min med våra partner som Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Flixbus eller Croatia Bus d. O. O. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 204 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 312 kr. Resande avreser oftast från Dortmund Hbf och anländer till Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof.

Bussbolag: FlixBus från Dortmund till Stuttgart

Köp dina officiella FlixBus bussbiljetter mellan Dortmund och Stuttgart från 204 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest överkomlig resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Dortmund till Stuttgart

Ta bussen till Stuttgart. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Dortmund to Stuttgart.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Dortmund till Stuttgart är 204 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Dortmund till Stuttgart. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Dortmund till Stuttgart kan du vänta dig ett pris på 312 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser med buss från Dortmund till Stuttgart kommer sträckan att ligga på cirka 327 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Dortmund till Stuttgart i förväg genom Omio.
Den genomsnittliga restiden med buss från Dortmund till Stuttgart är 6 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Dortmund till Stuttgart.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Dortmund är Dortmund Hbf. I Stuttgart är den mest populära busstation bland resenärer Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof.

Om du planerar att resa med buss från Dortmund kan du räkna med att åka 2.4 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Dortmund Hbf. När du anländer till Stuttgart kan du räkna med att resa 9.7 km från Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof till cityområdet.

För att hitta bästa buss från Dortmund till Stuttgart kan du använda dig av dessa bussbolag: Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Flixbus eller Croatia Bus d. O. O. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Dortmund till Stuttgart och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du letar efter en direkt resa från Dortmund till Stuttgart kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus, BlaBlaCar eller Globtour Medjugorjie d. O. O. För att komma till Stuttgart snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Den/Det tidigaste buss för denna färdväg avgår från Dortmund klockan 06: 00. Den/det sista buss lämnar Dortmund klockan 20: 50. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Dortmund till Stuttgart och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Dortmund till Stuttgart med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Stuttgart besöker ofta även Berlin, Paris eller München. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stuttgart och de andra populära destinationerna.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Dortmund och Stuttgart. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Dortmund till Stuttgart så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Dortmund
Stuttgart

Bussar från Dortmund till Stuttgart: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk