Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Berlin och Alvesta

distanceAvstånd491 km
changesDirektbussJa

Bussar från Berlin till Alvesta är rutt 491 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också.

Buss från Berlin till Alvesta

Det går tyvärr inga fullständiga resor med bussar från Berlin till Alvesta. Men om man byter i Köpenhamn från buss till tåg så kan man ta sig till Alvesta. Som tur är ligger tåg- och busstationen i Köpenhamn precis bredvid varandra. Det går en buss på morgonen, vilket innebär att man reser under dagen. Sedan går det även en buss på kvällen för dem som kan tänka sig att sova på bussen. Man är då framme i Köpenhamn tidigt nästa morgon.

Vilka bussbolag kör från Berlin till Alvesta?

Inget företag har täckt hela resan med bussar från Berlin till Alvesta. Bussar mellan Berlin och Köpenhamn körs däremot av Infobus, Eurolines och Comati PSG. SJ och Öresundståg kör sedan mellan Köpenhamn och Alvesta. Det går som sagt inte många bussar mellan Berlin och Köpenhamn, så det är viktigt att kontrollera när man faktistkt kan åka och sedan även se till att komma i god tid.

Hur lång tid tar det med buss från Berlin till Alvesta?

Resan inklusive byte beräknas ta ungefär 11 timmar. Bytestiden är inte jättelång utan ligger på mellan cirka 45 minuter till 1,5 timme. Detta är bra då det gör att man inte behöver var jätteorolig för förseningar men inte heller behöver vänta onödigt länge när bussen kommer i tid.

Hur många bussar går det från Berlin till Alvesta?

Det går som sagt i regel en buss på morgonen för den som vill resa under dagtid. Men det går också en buss på kvällen för den som föredrar att göra resandet under natten. Båda valen har sina för och nackdelar, så det handlar verkligen bara om personliga preferenser vilken buss som är bäst att ta.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Berlin till Alvesta?

Avgångsbusshållplats: Berlin HBF. Detta är en centralt belägen buss- och tågstation. Den har många turistattraktioner i närheten så man har ingen anledning till att vara uttråkad om man skulle få en längre väntetid än beräknat här. Detta är Berlins centralstation och det märks då den är stor. Här hittar man allt man behöver: bagageskåp, wifi, matsällen, toalett med mera.

Ankomstplats: Köpenhamn H. Köpenhamns centralstation ligger precis bredvid, inte bara busstationen, utan även tivoliträdgården. Den ligger dessutom så pass centralt att det bara är 5 minuters gångavstånd till centrum. I och med att det är en centralstation så kan man räkna med bekvämligheter som bagageskåp, toaletter och någonstans att köpa mat.

Resetips

Bussar från Berlin till Alvesta
Ta bussen till Alvesta. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Alvesta.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Alvesta och Berlin om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Berlin till Alvesta? Avståndet mellan Berlin och Alvesta med buss är runt 491 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Berlin till Alvesta kan du få.
Många av våra kunder som reser med buss till Alvesta besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Alvesta och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Alvesta med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Malmö från Alvesta kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Berlin till Alvesta?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Berlin till Alvesta utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter

Bussar från Berlin till Alvesta: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver