Paris till Málaga

tors 25 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från Paris till Málaga

Du kan ta dig från Paris till Málaga med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från Paris till Málaga är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

Alsa
22:3033tim.30
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
08:00Malaga, Estación de Autobuses
925 kr1Enkelresa
1 byte
Billigast
Alsa
22:3033tim.30
Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)
08:00Malaga, Estación de Autobuses
925 kr1Enkelresa
1 byte
Snabbast
Lufthansa
12:105tim.40
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
17:50Málaga flygplats (AGP)
10809 kr1Enkelresa
1 byte
Andra alternativ
Lufthansa
12:1023tim.20
Paris-Charles de Gaulle flygplats (CDG)
11:30Málaga flygplats (AGP)
11323 kr1Enkelresa
1 byte

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tors
25 apr.
fre
26 apr.
lör
27 apr.
sön
28 apr.
mån
29 apr.
tis
30 apr.
ons
01 maj
tors
02 maj
fre
03 maj
lör
04 maj
sön
05 maj
mån
06 maj
tis
07 maj
ons
08 maj
tors
09 maj
fre
10 maj
lör
11 maj
sön
12 maj
mån
13 maj
tis
14 maj
ons
15 maj

Reseinformation från Paris till Málaga

distanceAvstånd1456 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyg
pricePrisspann för biljetter591 kr - 4 887 kr
cheapestBilligaste transportmedelBuss • 591 kr • 26 h 25 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 839 kr • 2 h 25 min
carriersPopulära resebolagFlixBus, Vueling Airlines eller SNCF | TGV INOUI

Med tåg, buss eller flyg reser du 1456 km från Paris till Málaga. FlixBus, Vueling Airlines eller SNCF | TGV INOUI är de bolag som normalt trafikerar denna resa. Resande kan även åka direkt med buss, flyget eller tåg från Paris till Málaga.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Reseföretag: Brussels Airlines, FlixBus eller SWISS från Paris till Málaga

Hitta den bästa rutt mellan Paris och Málaga med Brussels Airlines, FlixBus eller SWISS. Att jämföra tidtabeller och priser och boka den mest populär färdväg, färdvägen har aldrig varit lättare med över 1 000 reseoperatörer hos Omio.

Renfe är Spaniens nationella resa operatör som driver gods- och passagerartrafik med sina resor på Spaniens omfattande järnvägsnät samt på internationella rutter till angränsande Frankrike och Portugal. Renfe har ett brett spektrum av biljettyper för att passa din budget, såsom Basic-, Elige- och Premiumbiljetter. Renfe erbjuder också rabattkort som Renfe Gold Card och +Renfe Youth Card 50 för behöriga resande. Du kan utnyttja dessa sparerbjudanden och rabattkort hos Omio när du bokar din tur från Paris till Málaga. Renfe har en omfattande flotta av resor med olika grad av komfort, bekvämligheter och hastighet. Renfes AVE- resor färdas med hög hastighet och betjänar långdistanssträckor. Alvia- resor har en blandning av resor med hög och normal hastighet på inrikesrutter. Altaria trafikerar inrikesrutter till södra Spanien. Euromed erbjuder inrikes resor längs Medelhavets kust. Avants resor trafikerar regionala pendellinjer och Trenhotel har natt resa på vissa sträckor.

Alsa är den främsta arrangören av resa resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens resa bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av resor som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för resa med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller resor Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra resa biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

Restips: Resor från Paris to Málaga

Restips: Enkla resor till Málaga. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Málaga.
FAQs

Det finns 3 sätt att komma från Paris till Málaga: tåg, buss eller flyg.

Buss resor är det billigaste sättet att ta sig från Paris till Málaga. Biljetter till en/ett buss kostar i genomsnitt 591 kr.

Detta är i jämförelse med andra resealternativ till Málaga:

En/Ett buss kostar omkring 248 kr mindre än en/ett flyget, som kostar i genomsnitt 839 kr för denna rutt.

En/Ett buss kostar i allmänhet 4 296 kr mindre än en/ett tåg för samma resa. En/Ett tåg kostar i genomsnitt 4 887 kr från Paris till Málaga.

Det snabbaste sättet att åka till Málaga från Paris är med flyget med en genomsnittlig restid på 2 h 25 min.

Det finns alternativa resval till Málaga som brukar ta längre tid:

Att åka till Málaga med buss kan som jämförelse ta i genomsnitt 26 h 25 min.

Som jämförelse kan en resa med tåg ta i genomsnitt 24 h 9 min.

Avståndet från Paris till Málaga är ungefär 1456 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Paris till Málaga är:

  • 1 tåg dagligen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din resa mellan Paris och Málaga, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Paris till Málaga:

  • De flesta resenärer reser med sin/sitt buss från Paris, Gare routière de Roissypôle och ankommer till Malaga, Estación de Autobuses.
  • De flesta resenärer reser med sin/sitt flyg från Paris-Charles de Gaulle flygplats och ankommer till Málaga flygplats.
  • De flesta resande som köpa en tåg biljett från Paris till Málaga reser från Paris Gare du Nord till Màlaga María Zambrano.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från Paris till Málaga kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

  • Resa med FlixBus, Alsa, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland eller Infobus för att åka till Málaga med buss. För ett bra biljettköp kan du hitta Alsa Paris till Málaga biljetter hos Omio för 591 kr.
  • Resa med Vueling Airlines, Transavia France, Ryanair, easyJet, Air France, Air Europa, SWISS, KLM, Lufthansa, Transavia Airlines, Iberia, TAP Portugal, Brussels Airlines, LAER, Luxair, Austrian Airlines eller PGA-Portugalia Airlines för flyg till Málaga. Om du söker ett bra biljetttköp, titta efter Ryanair för biljetter från Paris till Málaga hos Omio för att få 518 kr.
  • SNCF | TGV INOUI, Renfe-SNCF, Renfe eller TGV INOUI kan ta dig till Málaga med tåg. Du hittar en bra deal på tåg biljetter med TGV INOUI från Paris till Málaga för 4 887 kr hos Omio.

Ja, det finns direktförbindelser från Paris till Málaga med följande reseoperatörer:

  • Du kan resa direkt med buss med.
  • Du hittar direkt flyg med Vueling Airlines, Transavia France eller Air France.
  • Du hittar direkt tåg med.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Málaga eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter mellan Paris och Málaga.

Din resa från Paris till Málaga behöver inte sluta i Málaga. Många av våra kunder tycker om att förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Madrid, Seville, Granada, Barcelona eller Marbella. Om du vill lägga till Madrid, Seville, Granada, Barcelona eller Marbella till din tur från Paris till Málaga, bör du kolla med Omio i dag efter de bästa sätten att resa till något av dessa fantastiska resmål från Málaga!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk