Helsingborg till Amsterdam

tis 23 juli
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Reseinformation från Helsingborg till Amsterdam

distanceAvstånd650 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyg
pricePrisspann för biljetter496 kr - 725 kr
cheapestBilligaste transportmedelBuss • 496 kr • 15 h 40 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 541 kr • 1 h 25 min
carriersPopulära resebolagFlixBus, Vueling Airlines eller Deutsche Bahn

Med tåg, buss eller flyg reser du 650 km från Helsingborg till Amsterdam. FlixBus, Vueling Airlines eller Deutsche Bahn är de bolag som normalt trafikerar denna rutt. Resande kan även åka direkt med buss, flyg eller tåg från Helsingborg till Amsterdam.

Resealternativ
från Helsingborg till Amsterdam

Du kan ta dig från Helsingborg till Amsterdam med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från Helsingborg till Amsterdam är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

FlixBus
16:3516tim.00
Helsingborg
08:35Amsterdam
696 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
FlixBus
16:3516tim.00
Helsingborg
08:35Amsterdam
696 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
FlixBus
16:3516tim.00
Helsingborg
08:35Amsterdam
696 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
10:2519tim.50
Helsingborg
06:15Amsterdam
1243 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

ons
24 juli
tors
25 juli
fre
26 juli
lör
27 juli
sön
28 juli
mån
29 juli
tis
30 juli

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Reseföretag: Deutsche Bahn, SWISS eller easyJet från Helsingborg till Amsterdam

Du kan resa med resa från Helsingborg till Amsterdam med Deutsche Bahn, SWISS eller easyJet. När du söker efter tider och biljetter hos Omio visar vi dig de bästa alternativen som finns.

Deutsche Bahn (DB) är den främsta utföraren av resa tjänster i Tyskland med i genomsnitt 40 000 resor per dag. Ett särskilt kännetecken för Deutsche Bahn är dess breda spektrum av biljettyper med sparerbjudanden som Sparpreis och Super Sparpreis samt flexibla avgifter och rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du även kan använda för din resa från Helsingborg till Amsterdam. DB använder olika typer av resor såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn) på sina rutter, som skiljer sig i fråga om komfort och restid. Exempelvis är toaletter standard, medan tjänster som restaurangvagn eller fri WiFi bara finns på vissa resor.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt resor på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa resa resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Resor från Helsingborg to Amsterdam

Restips: Enkla resor till Amsterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Helsingborg to Amsterdam.
FAQs

Det finns 3 olika sätt som du kan resa på mellan Helsingborg och Amsterdam. Du kan ta en/ett tåg, buss eller flyg.

Buss resor är det billigaste sättet att ta sig från Helsingborg till Amsterdam. Biljetter till en/ett buss kostar i genomsnitt 496 kr.

Detta är i jämförelse med andra resealternativ till Amsterdam:

En buss resa kostar vanligen 44 kr mindre än en resa till Amsterdam med flygplan, som kostar i genomsnitt 541 kr för samma tur.

En buss resa kostar vanligen 229 kr mindre än en resa till Amsterdam med tåg, som kostar i genomsnitt 725 kr för samma tur.

Det snabbaste sättet att åka till Amsterdam från Helsingborg är med flyg med en genomsnittlig restid på 1 h 25 min.

Det finns alternativa resval till Amsterdam som brukar ta längre tid:

Att resa med buss kan som jämförelse ta 15 h 40 min   i genomsnitt.

Att ta en/ett tåg kräver som jämförelse i genomsnitt en restid på 12 h 25 min  

Avståndet från Helsingborg till Amsterdam är ungefär 650 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Helsingborg till Amsterdam är:

  • 5 tåg per dag.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din tur till Amsterdam från Helsingborg, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Helsingborg till Amsterdam:

  • De flesta resenärer reser med sin/sitt buss från Helsingborg, Järnvägsgatan (Helsingborg C) och ankommer till Amsterdam, Piarcoplein (Amsterdam Sloterdijk).
  • De flesta resande som boka en tåg biljett från Helsingborg till Amsterdam reser från Helsingborg Centralstation till Amsterdam Centraal.

Omio arbetar med många pålitliga partners som kan hjälpa dig att resa på bästa sätt från Helsingborg till Amsterdam:

  • Du kan resa till Amsterdam från Helsingborg med buss med FlixBus. Du hittar billiga buss biljetter för 496 kr med FlixBus från Helsingborg till Amsterdam hos Omio.
  • Du kan åka med flygplan från Helsingborg till Amsterdam med Vueling Airlines, Norwegian Air, easyJet, KLM, CityJet, SAS, TAP Portugal eller SWISS, och du kan hitta easyJet Helsingborg till Amsterdam biljetter för 541 kr hos Omio.
  • Du kan resa mellan Helsingborg och Amsterdam med tåg med Deutsche Bahn eller Skånetrafiken. Du kan hitta billiga biljetter hos Omio för 725 kr med Deutsche Bahn från Helsingborg till Amsterdam.

Ja, det finns direktförbindelser till Amsterdam från Helsingborg med följande reseoperatörer:

  • Du kan ta en/ett direkt buss med.
  • Du kan resa direkt med flygplan med.
  • Du hittar direkt tåg med.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Amsterdam eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter från Helsingborg till Amsterdam.

Tittar du efter att utöka din tur från Helsingborg till Amsterdam? Många av Omios kunder som reser från Helsingborg till Amsterdam brukar förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Paris, Brussels, Berlin, London eller Barcelona. Om du är ute efter att utforska Paris, Brussels, Berlin, London eller Barcelona från Amsterdam, kan du låta Omio hitta de bästa tillgängliga förbindelserna åt dig till ett överkomligt pris.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk