JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
208 krWestbahn
tis
30 nov.
153 krWestbahn
ons
1 dec.
153 krWestbahn
tors
2 dec.
153 krWestbahn
fre
3 dec.
153 krWestbahn
lör
4 dec.
153 krWestbahn

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Wien och Salzburg

distanceAvstånd251 km
durationGenomsnittlig restid med flyg7 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg3 695 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagAustrian Airlines

Flyg från Wien till Salzburg är resa 251 km lång och tar i genomsnitt 7 h 30 min med våra partner som Austrian Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 3 695 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 3 695 kr. Passagerare flyger oftast från Vienna International Airport och landar på Salzburg Airport.

Resetips

Flyg från Wien till Salzburg
Ta ett flyg enkelt till Salzburg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Salzburg.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Wien till Salzburg?
Flyg biljetter från Wien till Salzburg kan vara så billiga som 3 695 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Wien till Salzburg?
Flyg biljetter till Salzburg från Wien kostar 3 695 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Wien till Salzburg och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Wien till Salzburg när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Wien till Salzburg? Avståndet mellan Wien och Salzburg med flyg är runt 251 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Wien till Salzburg kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Wien till Salzburg med flyg?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Wien till Salzburg är 7 h 30 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Wien till Salzburg.
Vilken är den mest använda flygplatser i Salzburg och i Wien?

Innan du börjar planera din resa från Wien till Salzburg är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Wien åker från Vienna International Airport och landar på Salzburg Airport i Salzburg.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Wien och Salzburg?

Du kan ta en flyg från Wien på Vienna International Airport som ligger 17.1 km från cityområdet. När du kommer fram till Salzburg med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Salzburg Airport som ligger 3.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Wien till Salzburg?
När du ska boka en resa med flyg från Wien till Salzburg kan du lita på att Austrian Airlines erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Salzburg snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Wien till Salzburg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Wien till Salzburg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Wien till Salzburg med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Wien till Salzburg på ett och samma ställe i Omios app.
Din flyg resa från Wien till Salzburg måste inte ta slut i Salzburg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Salzburg är München, Prag eller Budapest. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till München, Prag eller Budapest kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med flyg till Salzburg besöker ofta även München, Prag eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Salzburg och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Salzburg
Salzburg-W.A. Mozart
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Salzburg centralstation ligger i stadscentrum. Busslinje 2 förbinder Salzburg centralstation med flygplatsen.