Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Malmö till Nyköping

distanceAvstånd425 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg92 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Malmö till Nyköping är rutt 425 km lång och tar i genomsnitt 1 h 15 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 92 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 92 kr. Passagerare flyger oftast från Malmo Airport och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Resetips

Flyg från Malmö till Nyköping
Ta ett flyg enkelt till Nyköping. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Nyköping.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Malmö till Nyköping?
Flyg biljetter från Malmö till Nyköping kan vara så billiga som 92 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Malmö till Nyköping?
Att resa med flyg från Malmö till Nyköping kostar i genomsnitt 92 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Malmö till Nyköping med flyg?
Innan du planerar din resa från Malmö till Nyköping kan det vara bra att veta att Nyköping är ungefär 425 km från Malmö när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Malmö till Nyköping är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Malmö till Nyköping med flyg?
Restiden med flyg från Malmö till Nyköping kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 15 min.
Jag ska snart resa till Nyköping från Malmö. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Malmö till Nyköping kan det vara bra att veta att Malmo Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Malmö medan Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Nyköping.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Malmö och i Nyköping?

Du kan hitta Malmo Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Malmö cirka 24.1 km från cityområdet. Den flygplats i Nyköping som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 113.1 km från cityområdet.

Går det att hitta en direkt resa med flyg från Malmö till Nyköping?
Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Malmö till Nyköping rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från regional jet, Malta Air eller Sas Airways för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Nyköping.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Malmö till Nyköping?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Nyköping om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med flyg till Nyköping besöker ofta även Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Nyköping och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Nyköping med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Sundbyberg från Nyköping kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Nyköping
Nykoping, Stockholm-Skavsta
Bekvämligheter

Flyg från Malmö till Nyköping: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver