Bussar Uddevalla Lunds centralstation

lör 20 juli
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
23 juli
ons
24 juli
tors
25 juli
fre
26 juli
lör
27 juli
sön
28 juli
mån
29 juli

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Uddevalla till Lunds centralstation

distanceAvstånd303 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss320 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussleverantörerVy Bus4You eller FlixBus

Bussresor från Uddevalla till Lunds centralstation är 303 km lång och tar i genomsnitt 4 h 25 min med våra partners som Vy Bus4You eller FlixBus. Normalt går det det finns 3 buss dagligen. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 240 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 320 kr.

Bussbolag: Vy Bus4You och FlixBus från Uddevalla till Lunds centralstation

För så lite som 240 kr kan du resa med buss mellan Uddevalla och Lunds centralstation med Vy Bus4You och FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Uddevalla till Lunds centralstation buss information:

  • Genomsnittlig restid: 7 h 15 min
  • Billigaste pris: 298 kr

Restips: Bussar från Uddevalla till Lunds centralstation

Restips: Ta bussen till Lunds centralstation. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Uddevalla to Lunds centralstation.
FAQs
Billiga buss biljetter från Uddevalla till Lunds centralstation kan kosta från så lite som 240 kr (19 €) när du bokar i förväg. Det genomsnittliga buss biljettpriset för Uddevalla till Lunds centralstation är 320 kr (26 €); men priserna varierar beroende på tid på dagen och klass och de tenderar att vara dyrare på dagen.
I genomsnitt tar det 4 h 25 min   att resa från Uddevalla till Lunds centralstation med buss, för den 303 km långa resa, men restiden kan variera om du reser på helger och helgdagar.
Den första buss från Uddevalla till Lunds centralstation avgår kl 08: 05.
Den senaste buss från Uddevalla till Lunds centralstation avgår kl 21: 55.
Det finns 3 buss om dagen från Uddevalla till Lunds centralstation som kräver minst en ändring med Vy Bus4You eller FlixBus. Scheman kan variera på helgdagar eller helger med färre buss.
För tur från Uddevalla till Lunds centralstation kan du ta en buss med Vy Bus4You eller FlixBus. Se till att kolla alla möjliga bussbolag som erbjuder tjänster från Uddevalla till Lunds centralstation på Omio för att jämföra vilka bekvämligheter de kan ha.
En resa till Lunds centralstation från Uddevalla är värt att göra men inte som en dagsutflykt med en restid på 4 h 25 min åt varje håll. Kolla med Omio-appen   det bästa sättet att resa.
Den billigaste månaden att resa från Uddevalla till Lunds centralstation med buss är maj.
Men du har alternativ eftersom du kan resa mellan Uddevalla och Lunds centralstation på 2 olika sätt: tåg eller buss.

Bussar från Uddevalla till Lunds centralstation: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar Uddevalla Lunds centralstation

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk