JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
213 krFlixbus
tors
21 okt.
149 krFlixbus
fre
22 okt.
149 krFlixbus
lör
23 okt.
149 krFlixbus
sön
24 okt.
149 krFlixbus
mån
25 okt.
117 krFlixbus
tis
26 okt.
149 krFlixbus
ons
27 okt.
149 krFlixbus
tors
28 okt.
149 krFlixbus
fre
29 okt.
191 krFlixbus
lör
30 okt.
213 krFlixbus
sön
31 okt.
117 krFlixbus
tis
2 nov.
798 krgoopti
ons
3 nov.
191 krFlixbus
tors
4 nov.
117 krFlixbus
fre
5 nov.
117 krFlixbus
lör
6 nov.
149 krUnion Ivkoni International
sön
7 nov.
117 krFlixbus
tis
9 nov.
117 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Trieste till Zagreb
Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Trieste to Zagreb.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Trieste till Zagreb?
Buss biljetter från Trieste till Zagreb kan kosta så lite som 117 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Trieste till Zagreb.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Trieste till Zagreb?
Buss biljetter till Zagreb från Trieste kostar 153 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Trieste till Zagreb och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Trieste till Zagreb när man åker med buss?
Innan du planerar din resa från Trieste till Zagreb kan det vara bra att veta att Zagreb är ungefär 171 kmifrån Trieste när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Trieste till Zagreb är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga resetiden med buss från Trieste till Zagreb?
En buss resa från Trieste till Zagreb har en genomsnittlig resetid på 4 h. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Trieste till Zagreb så snabbt som möjligt.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Trieste till Zagreb?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Trieste till Zagreb kan det vara bra att veta att Trieste Centrale är mest populär bland resenärer som åker från Trieste medan Zagreb, Autobusni Kolodvor är den mest populära busstation för resenärer som åker till Zagreb.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Trieste och Zagreb?

Trieste Centrale är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Trieste och den ligger 1 km från cityområdet. Den busstation i Zagreb som är mest populär bland resenärer är Zagreb, Autobusni Kolodvor som ligger 1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Trieste till Zagreb?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Trieste till Zagreb kan du ta buss med Flixbus, Infobus, Bus Center, GoOpti eller Eurolines Switzerland. Se bara till så att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Trieste och Zagreb för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med buss från Trieste till Zagreb?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Trieste till Zagreb kolla in direkt buss från Trieste till Zagreb med Flixbus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Trieste till Zagreb som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Trieste till Zagreb?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Trieste och Zagreb. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Trieste till Zagreb så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Zagreb från Trieste med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Zagreb?
Många av våra kunder som reser med buss till Zagreb besöker ofta även Budapest, Wien eller Ljubljana. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Trieste till Zagreb, kan jag resa med buss?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Zagreb från Trieste. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Trieste till Zagreb och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Zagreb
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb - Autobusni kolodvor
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Gracac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Imotski
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Karlovac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Knin
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Sinj
Bekvämligheter
Zagreb Autobusni kolodvor Busterminal
Bekvämligheter

Bussar från Trieste till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver