Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan

distanceAvstånd223 km
changesDirektbussJa

Bussar från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan är resa 223 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också.

Resetips: Bussar från St.Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan

Ta bussen till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från St.Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB to Milan.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Milan och St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB om jag väljer att resa med buss?

När du reser från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan med buss kan du räkna med att avståndet mellan St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB och Milan är ungefär 223 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Många resenärer som anländer till Milan med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Paris eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Paris eller Neapel från Milan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Din buss resa från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan måste inte ta slut i Milan. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Milan är Rom, Paris eller Neapel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Paris eller Neapel kan Omio hjälpa dig!

Om jag inte har någon bil och vill resa från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan, kan jag resa med buss?

Att resa från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från St. Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Milano - Terminal Bus di Lampugnano
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna M1<br>Busslinjerna 68

Bussar från St.Margrethen (Schweiz/Switzerland), Bahnhof SBB till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver