Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Sankt Gallen och Milan

distanceAvstånd218 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss221 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagRegioJet, Flixbus, BlaBlaCar eller Eurolines Switzerland

Bussar från Sankt Gallen till Milan är resa 218 km lång och tar i genomsnitt 5 h 25 min med våra partner som RegioJet, Flixbus, BlaBlaCar eller Eurolines Switzerland. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 221 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 221 kr. Resande avreser oftast från St. Gallen och anländer till Milan, Stazione Centrale.

Resetips: Bussar från Sankt Gallen till Milan

Ta bussen till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sankt Gallen to Milan.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Sankt Gallen till Milan?

Buss biljetter från Sankt Gallen till Milan kan kosta så lite som 221 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Sankt Gallen till Milan.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Sankt Gallen till Milan?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 221 kr för att ta buss från Sankt Gallen till Milan. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Milan från Sankt Gallen.

Hur lång är sträckan mellan Milan och Sankt Gallen om jag väljer att resa med buss?

När du reser med buss från Sankt Gallen till Milan kommer sträckan att ligga på cirka 218 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Sankt Gallen till Milan i förväg genom Omio.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Sankt Gallen till Milan med buss?

En buss resa från Sankt Gallen till Milan har en genomsnittlig restid på 5 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Sankt Gallen till Milan så snabbt som möjligt.

Vilka är de mest använda busstationer i Sankt Gallen och i Milan?

När man reser med buss från Sankt Gallen till Milan är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Sankt Gallen på St. Gallen och de flesta anländer till Milan på Milan, Stazione Centrale.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Sankt Gallen och i Milan?

När du planerar din resa till Milan från Sankt Gallen kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Sankt Gallen är St. Gallen som ligger 376 m från cityområdet. I Milan är den mest populära busstation Milan, Stazione Centrale som ligger 3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Sankt Gallen till Milan?

För att hitta bästa buss från Sankt Gallen till Milan kan du använda dig av dessa bussbolag: RegioJet, Flixbus, BlaBlaCar eller Eurolines Switzerland. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Sankt Gallen till Milan och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Sankt Gallen till Milan?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Sankt Gallen till Milan med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Sankt Gallen till Milan på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som planerar en resa till Milan med buss reser ofta även till ställen som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Milan och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många resenärer som anländer i Milan med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Paris eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Paris eller Neapel från Milan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Sankt Gallen och Milan?

Att resa från Sankt Gallen till Milan utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Sankt Gallen till Milan.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Sankt Gallen
Milan
St. Gallen Bhf
Bekvämligheter
St.Gallen
Bekvämligheter

Bussar från Sankt Gallen till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver