De billigaste bussarna från Split till Sarajevo

Visar tider och priser för 22 jan.

Cheapest

287 kr

Average

287 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Split till Sarajevo kostar omkring 287 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 287 kr.

Billigast
13:30Split, Autobusni Kolodvor5tim.15 18:45Sarajevo
0 changes
287 kr1Enkelresa

Busstidtabell Split till Sarajevo

Visar bussar för imorgon, lör 22 januari
13:30Split, Autobusni Kolodvor5tim.15 18:45Sarajevo
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
287 krFlixbus
mån
24 jan.
287 krFlixbus
ons
26 jan.
287 krFlixbus
tors
27 jan.
287 krFlixbus
fre
28 jan.
287 krFlixbus
lör
29 jan.
287 krFlixbus
sön
30 jan.
307 krFlixbus
mån
31 jan.
287 krFlixbus
tis
1 feb.
287 krFlixbus
mån
7 feb.
287 krFlixbus
tis
8 feb.
287 krFlixbus
ons
9 feb.
287 krFlixbus
tors
10 feb.
287 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Split till Sarajevo

Visar tider och priser för 22 jan.

Snabbaste resan

5 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 15 m

Bussar per dag

1

Distans

159 km

Av 1 bussar som avgår från Split till Sarajevo dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 159 km på genomsnittligen 5 tim. 15 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 5 tim. 15 m .

De långsammaste bussarna tar 5 tim. 15 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
13:30Split, Autobusni Kolodvor5tim.15 18:45Sarajevo
0 changes
287 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Split till Sarajevo

distanceAvstånd158 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss287 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagGlobtour Medjugorjie d. O. O. Eller Eurolines Switzerland

Bussar från Split till Sarajevo är rutt 158 km lång och tar i genomsnitt 5 h 15 min med våra partner som Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller Eurolines Switzerland. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 287 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 287 kr. Resande avreser oftast från Split Predgrađe och anländer till Sarajevo, Vojkovici Stanica.

Resetips: Bussar från Split till Sarajevo

Ta bussen till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Split to Sarajevo.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Split till Sarajevo med buss?

Buss biljetter från Split till Sarajevo kan vara så billiga som 287 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar buss från Split till Sarajevo i genomsnitt?

Buss biljetter från Split till Sarajevo brukar ha ett genomsnittspris på 287 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Sarajevo och Split om jag väljer att resa med buss?

När du reser med buss från Split till Sarajevo kommer sträckan att ligga på cirka 158 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Split till Sarajevo i förväg genom Omio.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Split till Sarajevo med buss?

Restiden med buss från Split till Sarajevo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 15 min.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Split och Sarajevo bör jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Split till Sarajevo är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Split på Split Predgrađe och de flesta anländer till Sarajevo på Sarajevo, Vojkovici Stanica.

Hur långt från centrum i Split och i Sarajevo ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Split på Split Predgrađe som ligger 2 km från cityområdet. När du kommer fram till Sarajevo kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Sarajevo, Vojkovici Stanica, som ligger 5.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Split till Sarajevo med buss?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Split till Sarajevo kan du ta buss med Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller Eurolines Switzerland. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Split och Sarajevo för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Split till Sarajevo?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Split till Sarajevo med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Split till Sarajevo på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som planerar en resa till Sarajevo med buss reser ofta även till ställen som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sarajevo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med buss från Split till Sarajevo reser vidare från Sarajevo. Många väljer att fortsätta resan till från Sarajevo till närliggande destinationer som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Split och Sarajevo?

Att resa från Split till Sarajevo utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Split till Sarajevo.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Split
Sarajevo
Split
Bekvämligheter
Split, Croatia
Bekvämligheter