JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
238 krGlobtour Medjugorjie d.o.o.
fre
3 dec.
249 krFlixbus
lör
4 dec.
238 krGlobtour Medjugorjie d.o.o.
mån
6 dec.
281 krAutotrans by Arriva

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Dubrovnik till Sarajevo
Ta bussen till Sarajevo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Dubrovnik to Sarajevo.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Dubrovnik till Sarajevo?
De billigaste buss biljetterna från Dubrovnik till Sarajevo är 238 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Dubrovnik till Sarajevo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Dubrovnik till Sarajevo?
Att resa med buss från Dubrovnik till Sarajevo kostar i genomsnitt 252 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Sarajevo och Dubrovnik med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Dubrovnik till Sarajevo? Avståndet mellan Dubrovnik och Sarajevo med buss är runt 135 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Dubrovnik till Sarajevo kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Dubrovnik till Sarajevo med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Dubrovnik till Sarajevo är 6 h. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Dubrovnik till Sarajevo.
Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Dubrovnik till Sarajevo?
För att hitta bästa buss från Dubrovnik till Sarajevo kan du använda dig av dessa bussbolag: Eurolines Switzerland, Globtour Medjugorjie d. O. O. Infobus eller Autotrans by Arriva. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Dubrovnik till Sarajevo och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag buss biljetter från Dubrovnik till Sarajevo?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Dubrovnik till Sarajevo med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Dubrovnik till Sarajevo på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Dubrovnik till Sarajevo reser vidare från Sarajevo. Många väljer att fortsätta resan från Sarajevo till närliggande destinationer som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss från Dubrovnik till Sarajevo reser vidare från Sarajevo. Många väljer att fortsätta resan till från Sarajevo till närliggande destinationer som Zagreb, Belgrad eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Dubrovnik till Sarajevo med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Dubrovnik och Sarajevo. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Dubrovnik till Sarajevo så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Dubrovnik
Sarajevo
Dubrovnik
Bekvämligheter