JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
368 krBilman Bus
2721 krIberia
fre
21 jan.
368 krBilman Bus
2008 krIberia
lör
22 jan.
368 krBilman Bus
943 krIberia
sön
23 jan.
368 krBilman Bus
1909 krIberia
mån
24 jan.
368 krBilman Bus
1612 krIberia
tis
25 jan.
368 krBilman Bus
1612 krIberia
ons
26 jan.
368 krBilman Bus
1612 krIberia
tors
27 jan.
368 krBilman Bus
1711 krIberia
fre
28 jan.
368 krBilman Bus
1909 krIberia
lör
29 jan.
368 krBilman Bus
943 krIberia
sön
30 jan.
368 krBilman Bus
1349 krIberia
mån
31 jan.
368 krBilman Bus
1909 krIberia
tis
1 feb.
368 krBilman Bus
888 krIberia
ons
2 feb.
368 krBilman Bus
1129 krIberia
tors
3 feb.
368 krBilman Bus
888 krIberia
fre
4 feb.
368 krBilman Bus
1195 krIberia
lör
5 feb.
368 krBilman Bus
888 krIberia
tis
8 feb.
368 krBilman Bus
888 krIberia

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan San Sebastián och Valencia

distanceAvstånd447 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss368 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar

Bussar från San Sebastián till Valencia är färdväg 447 km lång och tar i genomsnitt 7 h 45 min med våra partner som BlaBlaCar. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 368 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 368 kr.

Resetips: Bussar från San Sebastián till Valencia

Ta bussen till Valencia. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från San Sebastián to Valencia.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från San Sebastián till Valencia?

Buss biljetter från San Sebastián till Valencia kan vara så billiga som 368 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från San Sebastián till Valencia?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 368 kr för att ta buss från San Sebastián till Valencia. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Valencia från San Sebastián.

Hur långt avstånd är det mellan Valencia och San Sebastián med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från San Sebastián till Valencia? Avståndet mellan San Sebastián och Valencia med buss är runt 447 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från San Sebastián till Valencia kan du få.

Hur lång tid tar buss från San Sebastián till Valencia?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från San Sebastián till Valencia med buss är 7 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från San Sebastián till Valencia.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan San Sebastián och Valencia?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från San Sebastián till Valencia med buss. När du ska åka till Valencia från San Sebastián kan du resa med BlaBlaCar. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från San Sebastián till Valencia eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Går det att hitta en direkt resa med buss från San Sebastián till Valencia?

Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från San Sebastián till Valencia rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Bilman Bus för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Valencia.

Hur många buss förbindelser finns det mellan San Sebastián och Valencia om dagen?

I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från San Sebastián till Valencia. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från San Sebastián till Valencia?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från San Sebastián till Valencia med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från San Sebastián till Valencia på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med buss från San Sebastián till Valencia reser vidare från Valencia. Många väljer att fortsätta resan från Valencia till närliggande destinationer som Madrid, Barcelona eller Alicante. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Din buss resa från San Sebastián till Valencia måste inte ta slut i Valencia. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Valencia är Madrid, Barcelona eller Alicante. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Barcelona eller Alicante kan Omio hjälpa dig!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från San Sebastián till Valencia?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från San Sebastián till Valencia utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Valencia
Valencia
Bekvämligheter

Bussar från San Sebastián till Valencia: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver