Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Rom och Falerna

distanceAvstånd447 km
priceGenomsnittligt biljettpris för buss184 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Rom till Falerna är resa 447 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 184 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 184 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Falerna, SS18d (Lo svincolo).

Resetips

Bussar från Rom till Falerna
Ta bussen till Falerna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Falerna.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Rom till Falerna vara?
Buss biljetter från Rom till Falerna kan vara så billiga som 184 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Rom till Falerna?
Buss biljetter till Falerna från Rom kostar 184 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Rom till Falerna och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Falerna och Rom om jag väljer att resa med buss?
När du reser med buss från Rom till Falerna kommer sträckan att ligga på cirka 447 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Rom till Falerna i förväg genom Omio.
Vilken busstation i Rom bör jag resa från? Vilken busstation i Falerna bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Rom till Falerna åker de ofta från Roma Termini i Rom och kommer fram till Falerna, SS18d (Lo svincolo) i Falerna. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Rom och Falerna i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Rom och i Falerna?

Om du planerar att resa med buss från Rom kan du räkna med att åka 1.6 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Roma Termini. När du anländer till Falerna kan du räkna med att resa 3.2 km från Falerna, SS18d (Lo svincolo) till cityområdet.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Rom till Falerna?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Rom och Falerna. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Rom till Falerna så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Falerna besöker ofta även Neapel, Cosenza eller Catania. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Falerna och de andra populära destinationerna.
Många resenärer som anländer i Falerna med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Neapel, Cosenza eller Catania. Om du också vill upptäcka Neapel, Cosenza eller Catania från Falerna kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Rom till Falerna?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Rom och Falerna. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Rom till Falerna så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Falerna
Falerna
Bekvämligheter
Falerna I
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Falerna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver