JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
857 krTrenitalia
399 krFlixbus
1804 krLufthansa Cityline
ons
26 jan.
1760 krTrenitalia
557 krFlixbus
3189 krAustrian Airlines
sön
30 jan.
811 krTrenitalia
445 krFlixbus
1270 krLufthansa
mån
31 jan.
811 krTrenitalia
389 krFlixbus
1407 krLufthansa
tis
1 feb.
900 krTrenitalia
389 krFlixbus
2364 krLufthansa
ons
2 feb.
900 krTrenitalia
445 krFlixbus
1740 krLufthansa
tors
3 feb.
811 krTrenitalia
389 krFlixbus
1473 krLufthansa
fre
4 feb.
811 krTrenitalia
389 krFlixbus
1407 krAustrian Airlines
lör
5 feb.
811 krTrenitalia
367 krFlixbus
1473 krLufthansa
sön
6 feb.
811 krTrenitalia
389 krFlixbus
1407 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Rom till Basel

distanceAvstånd739 km
durationGenomsnittlig restid med buss18 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss502 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Rom till Basel är rutt 739 km lång och tar i genomsnitt 18 h 50 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 399 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 502 kr. Resande avreser oftast från Roma Termini och anländer till Basel.

Resetips: Bussar från Rom till Basel

Ta bussen till Basel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Basel.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Rom till Basel med buss?

Buss biljetter från Rom till Basel kan vara så billiga som 400 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad brukar priset på en buss biljett från Rom till Basel ligga på?

Att resa med buss från Rom till Basel kostar i genomsnitt 503 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt avstånd är det mellan Basel och Rom med buss?

När du reser med buss från Rom till Basel kommer sträckan att ligga på cirka 739 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Rom till Basel i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar buss från Rom till Basel?

Den genomsnittliga restiden med buss från Rom till Basel är 18 h 50 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Rom till Basel.

Vilka är de mest använda busstationer i Rom och i Basel?

När man reser med buss från Rom till Basel är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Rom på Roma Termini och de flesta anländer till Basel på Basel.

Var ligger busstationer i Rom och i Basel?

När du planerar din resa till Basel från Rom kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Rom är Roma Termini som ligger 1.6 km från cityområdet. I Basel är den mest populära busstation Basel som ligger 1.2 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Rom till Basel med buss?

För att hitta bästa buss från Rom till Basel kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Rom till Basel och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Rom till Basel?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Rom till Basel med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som reser med buss från Rom till Basel reser vidare från Basel. Många väljer att fortsätta resan från Basel till närliggande destinationer som Zürich, Paris eller Milan. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som planerar en resa till Basel med buss reser ofta även till ställen som Zürich, Paris eller Milan. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Basel och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från Rom till Basel om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Rom och Basel. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Rom till Basel så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Basel
Basel
Bekvämligheter

Bussar från Rom till Basel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver