Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Besançon och Basel

distanceAvstånd121 km
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar

Bussar från Besançon till Basel är resa 121 km lång med våra partner som BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Gare de Besançon Viotte och anländer till Basel.

Resetips

Bussar från Besançon till Basel
Ta bussen till Basel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Besançon to Basel.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Basel och Besançon om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Besançon till Basel? Avståndet mellan Besançon och Basel med buss är runt 121 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Besançon till Basel kan du få.
Vilka är de mest använda busstationer i Besançon och i Basel?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Besançon till Basel kan det vara bra att veta att Gare de Besançon Viotte är mest populär bland resenärer som åker från Besançon medan Basel är den mest populära busstation för resenärer som åker till Basel.

Hur långt från centrum i Besançon och i Basel ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Besançon kan du räkna med att åka 314 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Gare de Besançon Viotte. När du anländer till Basel kan du räkna med att resa 1.2 km från Basel till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Besançon till Basel?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Besançon till Basel kan du ta buss med BlaBlaCar. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Besançon och Basel för att se vilka bekvämligheter de har.
Din buss resa från Besançon till Basel måste inte ta slut i Basel. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Basel är Zürich, Paris eller Milan. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Zürich, Paris eller Milan kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Besançon till Basel reser vidare från Basel. Många väljer att fortsätta resan till från Basel till närliggande destinationer som Zürich, Paris eller Milan. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Besançon till Basel med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Besançon och Basel. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Besançon till Basel så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Besançon
Basel
Besancon
Bekvämligheter
Besancon
Bekvämligheter

Bussar från Besançon till Basel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver