JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
170 krFlixbus
543 krCroatia Airlines
tors
21 okt.
180 krPanturist by Arriva
Hitta priser
fre
22 okt.
138 krFlixbus
543 krCroatia Airlines
lör
23 okt.
180 krPanturist by Arriva
Hitta priser
sön
24 okt.
170 krFlixbus
Hitta priser
mån
25 okt.
180 krPanturist by Arriva
Hitta priser
ons
27 okt.
180 krPanturist by Arriva
543 krCroatia Airlines
tors
28 okt.
190 krPanturist by Arriva
Hitta priser
fre
29 okt.
180 krPanturist by Arriva
Hitta priser
lör
30 okt.
138 krFlixbus
Hitta priser
sön
31 okt.
138 krFlixbus
Hitta priser
mån
1 nov.
180 krPanturist by Arriva
Hitta priser
tis
2 nov.
138 krFlixbus
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Osijek till Zagreb
Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Osijek to Zagreb.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Osijek till Zagreb med buss?
Buss biljetter från Osijek till Zagreb kan kosta så lite som 138 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Osijek till Zagreb.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Osijek till Zagreb?
Buss biljetter till Zagreb från Osijek kostar 170 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Osijek till Zagreb och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Osijek till Zagreb med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Osijek till Zagreb? Avståndet mellan Osijek och Zagreb med buss är runt 212 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Osijek till Zagreb kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Osijek till Zagreb med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Osijek och Zagreb. På ett ungefär kan resan från Osijek till Zagreb med buss ligga på 3 h 45 min.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Osijek till Zagreb?

När man reser med buss från Osijek till Zagreb är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Osijek på Osijek Luka och de flesta anländer i Zagreb på Zagreb, Autobusni Kolodvor.

Hur långt ifrån cityområdena i Osijek och Zagreb ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Osijek på Osijek Luka som ligger 5 km från cityområdet. När du kommer fram till Zagreb så kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Zagreb, Autobusni Kolodvor, som ligger 1 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Osijek till Zagreb med buss?
Om du letar efter billiga bussar från Osijek till Zagreb kan du lita på att Panturist by Arriva kan ta dig till Zagreb snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Osijek och Zagreb för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med buss från Osijek till Zagreb?
Om du vill ta en direkt resa med buss från Osijek till Zagreb, kan du kolla upp Flixbus, Panturist by Arriva eller App Pozega by Arriva. Om det inte finns några direktresor från Osijek till Zagreb kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Zagreb.
Hur köper jag buss biljetter från Osijek till Zagreb?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Osijek till Zagreb med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Osijek till Zagreb på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag vill resa med buss från Osijek till Zagreb. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Zagreb?
Många av våra kunder som planerar en resa till Zagreb med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Osijek till Zagreb, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Osijek och Zagreb. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Osijek till Zagreb så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Osijek
Zagreb
Osijek
Bekvämligheter

Bussar från Osijek till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver