JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
283 krEast Midlands Railway
189 krNational Express
sön
30 jan.
464 krEast Midlands Railway
418 krNational Express
tis
1 feb.
394 krEast Midlands Railway
Hitta priser
ons
2 feb.
393 krEast Midlands Railway
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Nottingham till Luton

distanceAvstånd129 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss300 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagNational Express

Bussar från Nottingham till Luton är resa 129 km lång och tar i genomsnitt 2 h 45 min med våra partner som National Express. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 189 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 300 kr. Resande avreser oftast från Nottingham och anländer till Luton, Bus Station.

Resetips: Bussar från Nottingham till Luton

Ta bussen till Luton. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Nottingham to Luton.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Nottingham till Luton med buss?

Buss biljetter från Nottingham till Luton kan vara så billiga som 189 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Nottingham till Luton i genomsnitt?

Buss biljetter från Nottingham till Luton brukar ha ett genomsnittspris på 300 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt är avståndet mellan Nottingham och Luton när man reser med buss?

Innan du planerar din resa från Nottingham till Luton kan det vara bra att veta att Luton är ungefär 129 km från Nottingham när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Nottingham till Luton är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Nottingham till Luton med buss?

Den genomsnittliga restiden med buss från Nottingham till Luton är 2 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Nottingham till Luton.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Nottingham och Luton bör jag välja inför min resa?

Innan du planerar din resa från Nottingham till Luton kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Nottingham åker från Nottingham och anländer till Luton, Bus Station i Luton.

Var ligger de mest populära busstationer i Nottingham för resa till Luton?

Om du planerar att resa med buss från Nottingham kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Nottingham. När du anländer till Luton kan du räkna med att resa 342 m från Luton, Bus Station till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Nottingham till Luton?

Om du letar efter billiga bussar från Nottingham till Luton kan du lita på att National Express kan ta dig till Luton snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Nottingham och Luton för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Nottingham till Luton?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Nottingham till Luton med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som planerar en resa till Luton med buss reser ofta även till ställen som London, Birmingham eller Manchester. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Luton och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med buss till Luton besöker ofta även London, Birmingham eller Manchester. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Luton och de andra populära destinationerna.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Nottingham och Luton?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Nottingham och Luton. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Nottingham till Luton så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Nottingham
Nottingham (Coach Station)
Bekvämligheter

Bussar från Nottingham till Luton: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver