JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
976 krTrenitalia
489 krFlixbus
4377 krSwiss
tors
9 dec.
530 krTrenitalia
283 krFlixbus
Hitta priser
fre
10 dec.
606 krTrenitalia
294 krFlixbus
Hitta priser
lör
11 dec.
530 krTrenitalia
294 krFlixbus
Hitta priser
tis
14 dec.
Hitta priser
294 krFlixbus
Hitta priser
ons
15 dec.
782 krFrecciarossa
294 krFlixbus
Hitta priser
tors
16 dec.
706 krFrecciarossa
283 krFlixbus
Hitta priser
sön
19 dec.
706 krFrecciarossa
544 krFlixbus
Hitta priser
mån
20 dec.
530 krTrenitalia
326 krFlixbus
2986 krtab
tis
21 dec.
530 krTrenitalia
489 krFlixbus
3649 krAustrian Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Luzern och Venedig

distanceAvstånd357 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss330 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Luzern till Venedig är rutt 357 km lång och tar i genomsnitt 7 h 25 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 283 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 330 kr.

Resetips

Bussar från Luzern till Venedig
Ta bussen till Venedig. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Luzern to Venedig.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Luzern till Venedig med buss?
Buss biljetter från Luzern till Venedig kan kosta så lite som 283 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Luzern till Venedig.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Luzern till Venedig?
Buss biljetter till Venedig från Luzern kostar 330 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Luzern till Venedig och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Luzern till Venedig med buss?
När du reser från Luzern till Venedig med buss kan du räkna med att avståndet mellan Luzern och Venedig är ungefär 357 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Luzern till Venedig med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Luzern och Venedig. På ett ungefär kan resan från Luzern till Venedig med buss ligga på 7 h 25 min.
Vilka kan ta mig från Luzern till Venedig med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Luzern till Venedig med buss. När du ska åka till Venedig från Luzern kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Luzern till Venedig eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med buss från Luzern till Venedig utan transfer emellan?
Letar du efter en direkt resa med buss från Luzern till Venedig? I så fall kan du köpa buss biljetter från Luzern till Venedig med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Luzern till Venedig kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Venedig snabbast.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Luzern till Venedig?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Luzern till Venedig med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Luzern till Venedig på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Venedig med buss reser ofta även till ställen som Rom, Milan eller Florens. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Venedig och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Venedig med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Milan eller Florens. Om du också vill upptäcka Rom, Milan eller Florens från Venedig kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Luzern till Venedig, kan jag resa med buss?
Det är inga problem att resa från Luzern till Venedig utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Luzern till Venedig. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Venedig
Venezia
Bekvämligheter

Bussar från Luzern till Venedig: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver