Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Luzern och Bologna

distanceAvstånd368 km
priceGenomsnittligt biljettpris för buss329 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Luzern till Bologna är resa 368 km lång med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 289 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 329 kr.

Bussbolag: Luzern till Bologna med

Köp dina officiella bussbiljetter från Luzern till Bologna från 289 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest populär resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Luzern till Bologna

Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Luzern to Bologna.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Luzern till Bologna?

Det billigaste sättet att ta sig till Bologna från Luzern är med buss och det kan kosta så lite som 289 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Luzern till Bologna.

Vad brukar priset på en buss biljett från Luzern till Bologna ligga på?

Att resa med buss från Luzern till Bologna kostar i genomsnitt 329 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur lång är sträckan mellan Bologna och Luzern om jag väljer att resa med buss?

När du reser med buss från Luzern till Bologna kommer sträckan att ligga på cirka 368 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Luzern till Bologna i förväg genom Omio.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Luzern till Bologna?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Luzern till Bologna kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Luzern och Bologna för att se vilka bekvämligheter de har.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Luzern till Bologna?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Luzern och Bologna. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Luzern till Bologna så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som planerar en resa till Bologna med buss reser ofta även till ställen som Milan, Rom eller Florens. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bologna och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Din buss resa från Luzern till Bologna måste inte ta slut i Bologna. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bologna är Milan, Rom eller Florens. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Rom eller Florens kan Omio hjälpa dig!

Hur kan jag från Luzern till Bologna om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Det är inga problem att resa från Luzern till Bologna utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Luzern till Bologna. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bologna
P.za XX Settembre
Bekvämligheter

Bussar från Luzern till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver