Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Girona och Bordeaux

distanceAvstånd420 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss572 kr
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Eurolines France

Bussar från Girona till Bordeaux är rutt 420 km lång och tar i genomsnitt 13 h 45 min med våra partner som Flixbus eller Eurolines France. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 572 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 514 kr. Resande avreser oftast från Girona och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips

Bussar från Girona till Bordeaux
Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Girona to Bordeaux.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Girona till Bordeaux vara?
Det billigaste sättet att ta sig till Bordeaux från Girona är med buss och det kan kosta så lite som 514 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Girona till Bordeaux.
Vad brukar priset på en buss biljett från Girona till Bordeaux ligga på?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Girona till Bordeaux kan du vänta dig ett pris på 572 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Bordeaux och Girona med buss?
Innan du planerar din resa från Girona till Bordeaux kan det vara bra att veta att Bordeaux är ungefär 420 km från Girona när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Girona till Bordeaux är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar det att resa från Girona till Bordeaux med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Girona och Bordeaux. På ett ungefär kan resan från Girona till Bordeaux med buss ligga på 13 h 45 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Girona och Bordeaux bör jag välja inför min resa?

När man reser med buss från Girona till Bordeaux är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Girona på Girona och de flesta anländer till Bordeaux på Bordeaux, Gare Saint Jean.

Hur långt från centrum i Girona och i Bordeaux ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Girona kan du räkna med att åka 781 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Girona. När du anländer till Bordeaux kan du räkna med att resa 2.5 km från Bordeaux, Gare Saint Jean till cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Girona och Bordeaux?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Girona till Bordeaux med buss. När du ska åka till Bordeaux från Girona kan du resa med Flixbus eller Eurolines France. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Girona till Bordeaux eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Girona till Bordeaux?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Girona till Bordeaux med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer till Bordeaux med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du också vill upptäcka Paris, Toulouse eller Barcelona från Bordeaux kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din buss resa från Girona till Bordeaux måste inte ta slut i Bordeaux. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bordeaux är Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Toulouse eller Barcelona kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Girona och Bordeaux?
Att resa från Girona till Bordeaux utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Girona till Bordeaux.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Girona
Gerona
Bekvämligheter

Bussar från Girona till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver