Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Dover och Brighton & Hove

distanceAvstånd106 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss182 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Dover till Brighton & Hove är rutt 106 km lång och tar i genomsnitt 7 h 30 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 182 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 182 kr. Resande avreser oftast från Dover Priory och anländer till Brighton, Coach Station.

Resetips: Bussar från Dover till Brighton & Hove

Ta bussen till Brighton & Hove. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Dover to Brighton & Hove.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Dover till Brighton & Hove?

De billigaste buss biljetterna från Dover till Brighton & Hove är 182 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Dover till Brighton & Hove. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Vad brukar priset på en buss biljett från Dover till Brighton & Hove ligga på?

Buss biljetter till Brighton & Hove från Dover kostar 182 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Dover till Brighton & Hove och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Dover till Brighton & Hove med buss?

När du reser från Dover till Brighton & Hove med buss kan du räkna med att avståndet mellan Dover och Brighton & Hove är ungefär 106 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid tar det att resa från Dover till Brighton & Hove med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Dover och Brighton & Hove. På ett ungefär kan resan från Dover till Brighton & Hove med buss ligga på 7 h 30 min.

Jag ska resa till Brighton & Hove från Dover. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Dover till Brighton & Hove åker de ofta från Dover Priory i Dover och kommer fram till Brighton, Coach Station i Brighton & Hove. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Dover och Brighton & Hove i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Dover och i Brighton & Hove?

När du planerar din resa till Brighton & Hove från Dover kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Dover är Dover Priory som ligger 903 m från cityområdet. I Brighton & Hove är den mest populära busstation Brighton, Coach Station som ligger 940 m från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Dover till Brighton & Hove?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Dover till Brighton & Hove med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många av våra kunder som reser med buss till Brighton & Hove besöker ofta även London, Stansted eller Bristol. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Brighton & Hove och de andra populära destinationerna.

Din buss resa från Dover till Brighton & Hove måste inte ta slut i Brighton & Hove. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Brighton & Hove är London, Stansted eller Bristol. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Stansted eller Bristol kan Omio hjälpa dig!

Hur kan jag från Dover till Brighton & Hove om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Brighton & Hove från Dover. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Dover till Brighton & Hove och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Dover
Brighton & Hove
Dover
Bekvämligheter
Dover
Bekvämligheter
Dover (Cruise Terminal)
Bekvämligheter
Dover (Ferry Port)
Bekvämligheter
Dover (Town Centre)
Bekvämligheter
Whitfield
Bekvämligheter

Bussar från Dover till Brighton & Hove: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver