JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
283 krAlsa
fre
3 dec.
316 krEurolines Switzerland
lör
4 dec.
338 krAlsa
mån
6 dec.
316 krEurolines Switzerland

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Burgos och Bordeaux

distanceAvstånd373 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss313 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar

Bussar från Burgos till Bordeaux är resa 373 km lång och tar i genomsnitt 6 h 25 min med våra partner som BlaBlaCar. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 283 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 313 kr. Resande avreser oftast från Burgos - Rosa De Lima och anländer till Bordeaux, Gare Saint Jean.

Resetips

Bussar från Burgos till Bordeaux
Ta bussen till Bordeaux. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Burgos to Bordeaux.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Burgos till Bordeaux med buss?
Det billigaste sättet att ta sig till Bordeaux från Burgos är med buss och det kan kosta så lite som 283 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Burgos till Bordeaux.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Burgos till Bordeaux?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 313 kr för att ta buss från Burgos till Bordeaux. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bordeaux från Burgos.
Hur långt är det från Burgos till Bordeaux med buss?
Innan du planerar din resa från Burgos till Bordeaux kan det vara bra att veta att Bordeaux är ungefär 373 km från Burgos när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Burgos till Bordeaux är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Burgos till Bordeaux?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Burgos till Bordeaux med buss är 6 h 25 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Burgos till Bordeaux.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Burgos och Bordeaux bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Burgos är Burgos - Rosa De Lima. I Bordeaux är den mest populära busstation bland resenärer Bordeaux, Gare Saint Jean.

Var ligger de mest populära busstationer i Burgos för resa till Bordeaux?

När du åker från Burgos kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Burgos - Rosa De Lima som ligger 3.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bordeaux kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bordeaux är Bordeaux, Gare Saint Jean som ligger 2.5 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Burgos till Bordeaux?
Om du letar efter billiga bussar från Burgos till Bordeaux kan du lita på att BlaBlaCar kan ta dig till Bordeaux snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Burgos och Bordeaux för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många buss förbindelser finns det mellan Burgos och Bordeaux om dagen?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Burgos till Bordeaux. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Burgos till Bordeaux?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Burgos till Bordeaux med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bordeaux med buss reser ofta även till ställen som Paris, Toulouse eller Barcelona. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bordeaux och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Bordeaux med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Toulouse eller Barcelona. Om du också vill upptäcka Paris, Toulouse eller Barcelona från Bordeaux kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Burgos till Bordeaux?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bordeaux från Burgos. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Burgos till Bordeaux och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Burgos
Burgos
Bekvämligheter

Bussar från Burgos till Bordeaux: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver