Busstidtabell Birmingham till Stansted

Visar bussar för imorgon, tors 20 januari
00:30Birmingham, Coach Station4tim.05 04:35London, Stansted Airport
0 changes
03:00Birmingham, Coach Station4tim.45 07:45London, Stansted Airport
0 changes
05:45Birmingham, Coach Station4tim.15 10:00London, Stansted Airport
0 changes
06:50Birmingham, Coach Station4tim.32 11:22London, Stansted Airport
0 changes
08:00Birmingham, Coach Station4tim.15 12:15London, Stansted Airport
0 changes
08:30Birmingham, Coach Station5tim.45 14:15London, Stansted Airport
0 changes
08:45Birmingham, Coach Station5tim.37 14:22London, Stansted Airport
0 changes
09:15Birmingham, Coach Station5tim.25 14:40London, Stansted Airport
0 changes
11:45Birmingham, Coach Station4tim.07 15:52London, Stansted Airport
0 changes
12:00Birmingham, Coach Station4tim.20 16:20London, Stansted Airport
0 changes
13:30Birmingham, Coach Station4tim.22 17:52London, Stansted Airport
0 changes
13:45Birmingham, Coach Station5tim.37 19:22London, Stansted Airport
0 changes
14:15Birmingham, Coach Station5tim.37 19:52London, Stansted Airport
0 changes
15:00Birmingham, Coach Station4tim.55 19:55London, Stansted Airport
0 changes
16:15Birmingham, Coach Station4tim.07 20:22London, Stansted Airport
0 changes
16:45Birmingham, Coach Station4tim.30 21:15London, Stansted Airport
0 changes
20:00Birmingham, Coach Station4tim.02 00:02London, Stansted Airport
0 changes
21:00Birmingham, Coach Station5tim.32 02:32London, Stansted Airport
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
715 krAvanti West Coast
281 krNational Express
fre
21 jan.
718 krAvanti West Coast
Hitta priser
lör
22 jan.
Hitta priser
281 krNational Express
sön
23 jan.
Hitta priser
269 krNational Express
mån
24 jan.
670 krAvanti West Coast
267 krNational Express
tis
25 jan.
564 krAvanti West Coast
253 krNational Express
ons
26 jan.
1100 krCross Country
167 krNational Express
fre
28 jan.
413 krAvanti West Coast
222 krNational Express
lör
29 jan.
Hitta priser
253 krNational Express
sön
30 jan.
699 krWest Midlands Railway
208 krNational Express
mån
31 jan.
473 krAvanti West Coast
208 krNational Express
tis
1 feb.
520 krAvanti West Coast
239 krNational Express
tors
3 feb.
520 krAvanti West Coast
239 krNational Express
fre
4 feb.
486 krAvanti West Coast
241 krNational Express
lör
5 feb.
979 krCross Country
239 krNational Express
mån
7 feb.
521 krAvanti West Coast
241 krNational Express
tis
8 feb.
717 krAvanti West Coast
226 krNational Express

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Birmingham och Stansted

distanceAvstånd157 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 2 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss271 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagNational Express

Bussar från Birmingham till Stansted är rutt 157 km lång och tar i genomsnitt 4 h 2 min med våra partner som National Express. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 253 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 271 kr. Resande avreser oftast från Birmingham New Street och anländer till Stansted, London Stansted Airport.

Bussbolag: Från Birmingham till Stansted

Du kan resa med buss mellan Birmingham och Stansted med för så lite som 253 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg.

National Express

National Express är den ledande buss operatören för rutter över hela Storbritannien och Nordirland med över 550 bussar om dagen och över 900 destinationer över hela landet. National Express erbjuder även resor till och från större brittiska flygplatser som Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton och Bristol dygnet runt till överkomliga priser med tanke på budgetresenärer. Alla National Express bussar har luftkonditionering och tillhandahåller fri WiFi och underhållning ombord. De flesta bussar är utrustade med säkerhetsbälten och eluttag vid alla stolar, så du kan ladda din telefon eller bärbara dator under en lång resa. Du kan välja mellan tre biljettyper för resan Birmingham - Stansted buss: Restricted Fare, Standard Fare och Fully Flexible Fare. Återbetalningsbara biljetter ger större flexibilitet än andra biljettalternativ, vilket innebär att du lätt kan av- eller omboka din biljett, om det skulle bli nödvändigt.

Buss från Birmingham till Stansted

Det går många bussar mellan Birmingham och Stansted. De går direkt och man slipper att byta buss längs vägen, om man nu inte önskar göra det. Det är en lagom lång resa till ett rimligt pris. Dock så varierar både restiden och priset beroende på när man åker. Slutdestinationen är i regel Stansteds flygplats.

Vilka bussbolag kör från Birmingham till Stansted?

Som sagt så går det flera bussar mellan Birmingham och Stansted. Det är däremot samma bussbolag som reser från punkt a till punkt b och de heter National Express. Denna linje är behändig för resenärer som landar på Standsteds flygplats.

Hur lång tid tar det med buss från Birmingham till Stansted?

Hur lång tid det tar att åka med buss från Birmingham till Stansted beror på när man åker. Vissa bussar tar cirka 3 timmar medan andra kan ta cirka 4,5 timme. Det finns även bussturer som innebär byte av buss. Detta påverkar allt som oftast restiden negativt. Om man däremot vill ta en längre paus och sträcka på benen, eller kanske vill stanna på bytesplatsen en stund så kan det däremot vara ett bra alternativ.

Hur många bussar går det från Birmingham till Stansted?

Det går många bussar mellan Birmingham och Stansted. Ibland så pass frekvent som varje timme. Oftast så går de varannan timme och ibland mer sällan också. Det går till och med bussar under natten om man behöver ta ett nattflyg. Detta gäller även på lördagar och söndagar.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Birmingham till Stansted?

Avgångsbusshållplats: Birmingham, Coach Station. Här finns faciliteter som till exempel wifi, laddningsuttag, kafé och restaurang samt parkering. Coach Station ligger dessutom strax utanför stadskärnan. Det tar cirka 5 minuter att ta sig in till centrum med tunnelbanan som går just från Coach Station. Man har då möjligheten att hoppa av i närheten av närmsta gallerian vilket erbjuder mycket underhållning medan man väntar på bussen.

Ankomstplats: London, Stansted Airport. Som sagt så kommer du fram till Stansteds flygplats. Denna är betydligt mindre än Heathrow men har ändå det man behöver i form av kaféer, restauranger, toaletter, parkering och så vidare. Det mesta finns runt flygplatsområdet, som exempelvis hotell och biluthyrning. Men om man vill så kan man även ta sig in till någon av de samhällen som finns runtom. Man kan exempelvis ta dig till Stansted Mountfitchet med tunnelbanan på bara 6 minuter.

Resetips: Bussar från Birmingham till Stansted

Ta bussen till Stansted. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Birmingham to Stansted.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Birmingham till Stansted?

De billigaste buss biljetterna från Birmingham till Stansted är 253 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Birmingham till Stansted. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Birmingham till Stansted i genomsnitt?

Buss biljetter från Birmingham till Stansted brukar ha ett genomsnittspris på 271 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt avstånd är det mellan Stansted och Birmingham med buss?

Innan du planerar din resa från Birmingham till Stansted kan det vara bra att veta att Stansted är ungefär 157 km från Birmingham när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Birmingham till Stansted är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från Birmingham till Stansted med buss?

Den genomsnittliga restiden med buss från Birmingham till Stansted är 4 h 2 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Birmingham till Stansted.

Vilken busstation i Birmingham bör jag resa från? Vilken busstation i Stansted bör jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Birmingham till Stansted kan det vara bra att veta att Birmingham New Street är mest populär bland resenärer som åker från Birmingham medan Stansted, London Stansted Airport är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stansted.

Hur långt från centrum i Birmingham och i Stansted ligger de mest populära busstationer?

Birmingham New Street är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Birmingham och den ligger 399 m från cityområdet. Den busstation i Stansted som är mest populär bland resenärer är Stansted, London Stansted Airport som ligger 3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Birmingham och Stansted?

När du ska boka en resa med buss från Birmingham till Stansted kan du lita på att National Express erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stansted snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Birmingham till Stansted och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur köper jag buss biljetter från Birmingham till Stansted?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Birmingham till Stansted med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Din buss resa från Birmingham till Stansted måste inte ta slut i Stansted. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stansted är London, Peterborough eller Cambridge. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Peterborough eller Cambridge kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Stansted med buss reser ofta även till ställen som London, Peterborough eller Cambridge. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stansted och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Kan jag resa från Birmingham till Stansted med buss istället för att resa med bil?

Att resa från Birmingham till Stansted utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Birmingham till Stansted.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Birmingham
Birmingham (Coach Station)
Bekvämligheter