Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Bergen och Flåm

distanceAvstånd110 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagNettbuss eller Vy Bus4You

Bussar från Bergen till Flåm är resa 110 km lång med våra partner som Nettbuss eller Vy Bus4You. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Bergen [tog] och anländer till Flåm, Stasjon.

Resetips

Bussar från Bergen till Flåm
Ta bussen till Flåm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bergen to Flåm.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Flåm och Bergen om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Bergen till Flåm? Avståndet mellan Bergen och Flåm med buss är runt 110 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Bergen till Flåm kan du få.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Bergen till Flåm med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Bergen till Flåm är NaN h NaN min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Bergen till Flåm.
Vilken busstation i Bergen bör jag resa från? Vilken busstation i Flåm bör jag resa till?

När man reser med buss från Bergen till Flåm är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Bergen på Bergen [tog] och de flesta anländer till Flåm på Flåm, Stasjon.

Var ligger busstationer i Bergen och i Flåm?

Bergen [tog] är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Bergen och den ligger 646 m från cityområdet. Den busstation i Flåm som är mest populär bland resenärer är Flåm, Stasjon som ligger 190 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Bergen och Flåm?
När du ska boka en resa med buss från Bergen till Flåm kan du lita på att Nettbuss eller Vy Bus4You erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Flåm snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Bergen till Flåm och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur många buss förbindelser per dag finns det mellan Bergen och Flåm?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Bergen till Flåm. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Många av våra kunder som reser med buss till Flåm besöker ofta även Oslo, Myrdal eller Gudvangen. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Flåm och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Bergen till Flåm måste inte ta slut i Flåm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Flåm är Oslo, Myrdal eller Gudvangen. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Oslo, Myrdal eller Gudvangen kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Bergen till Flåm om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Flåm från Bergen. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Bergen till Flåm och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Bergen till Flåm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver