Om oss

Det här är Omio

Sedan lanseringen 2013 har Omio förändrat resevärlden genom att ge kunder möjlighet att åka på resor som rör dem.

Oavsett om det är att ta sig till ett livligt turistcentrum som Paris, Frankrike, eller en avkopplande stad som Motril, Spanien, så hjälper vår banbrytande och praktiska plattform resenärer världen över att utforska Europa, USA och Kanada.

Vi samlar mer än 1000 transportföretag över tåg, bussar, flyg, färjor, bilar och flygplatstransfer för att göra det lättare för dig att fokusera på det som verkligen betyder något: resan. Att välja oss innebär att spara tid och pengar samtidigt som du älskar den resa du är på.

Utforska olika
sätt att resa på

Otaliga sätt att hitta meningsfulla nya resor

Boka alla dina
biljetter på en plats

Jämför alternativ och hitta rätt pris med vår enkla app.

Stöd som du
kan lita på.

Reseuppdateringar i appen, säkerhetsinformation och pålitlig kundservice

Historia

2010 började vår grundare, Naren Shaam, på en omfattande backpackingresa över hela Europa.

2010 började vår grundare, Naren Shaam, på en omfattande backpackingresa över hela Europa.

Shaam visste vart han ville åka, men att planera den bästa vägen, hitta en överkomlig bussbiljett eller rätt tåg lämnade honom frustrerad och lite lätt i fickan.

Shaam såg ett behov för en resesida med fler transportalternativ och slutade sitt finansjobb i NYC, packade sitt liv och flyttade till Berlin med sin växande tech och startup-scen.

2013, gick GoEuro live.

Varför förändringen? Vi tror att resor rör och stärker människor och ville att vårt varumärke skulle fokusea på mer än Europa.

Att bli Omio tillät oss att gå bortom att boka resor. Det gjorde det möjligt för oss att bli ett heltäckande resenav, som stöder våra kunders behov av att utforska världen.

2020 slog COVID-19 och resebranschen—och världen—stannade. Vårt motståndskraftiga team sparade dock inga ansträngningar för att hjälpa våra kunder att navigera i pandemins utmaningar.

Resor har förändrats för alltid men vi kommer fortsätta att förnya och stödja våra kunder så att de kan röra sig fritt och utforska det bekanta och det oväntade på sina egna villkor.

Omio-teamet

Från en liten startup på bara några få personer har vårt team vuxit till 300 anställda från mer än 50 länder som arbetar på kontor i Berlin, Prag, Peking, London och New York.

Vi samlas dagligen för att förverkliga vår vision med målet att skapa reseupplevelser som inspirerar, vägledar och glädjer. Våra innovativa teknologi, passion och mångfald är våra styrkor. Att arbeta på Omio är en resa i sig självt, en som rör oss att ta del av resans skönhet.

Snabba fakta

Våra kunder är lika mångfacetterade som de platser vi täcker

Medan deras val av destinationer kan variera—spanjorerna håller sig gärna till sitt eget land medan amerikanerna flockar till Paris, Amsterdam och Rom—är våra kunder alla rörda av resandan.

Som marktransportledare i Europa, så hjälper vi dig att göra hållbara val

En av fyra Omio-kunder ändrade sin bokning från flyg till tåg och minskade deras individuella koldioxidavtryck med mer än 50 procent! Snacka om jordnära!

Att resa mobilt betyder kontaktlösa biljetter

Allt är i dina händer! Som din pålitliga reskamrat är Omio experten på mobilbiljetter. Vi tar dig dit du behöver med snabba och enkla kontaktlösa biljetter på både tåg och bussar, vilket gör att du känner dig tryggare i en ständigt föränderlig värld.

På en genomsnittlig dag säljer vi tillräckligt med biljetter för att fylla mer än 300 bussar och cirka 30 tåg

Det är många säten!

Vi tar dig till och med från flygplatsen till stadens centrum

När du har bokat ditt flyg, lägg till en flygplatstransfer. Det slår att vänta på en taxi!

Vår Portfolio

Våra varumärken inkluderar Omio, Rome2rio och busradar. Tre företag, tre kontinenter. Vi tar dig dit du behöver åka snabbt, effektivt och säkert.

Investerare

Med mer än 400 miljoner dollar i finansiering stöds Omio av ett antal viktiga investerare som tror på vår vision: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA, Silver Lake Kraftwerk, Temasek, och Kinnevik.

HemOm oss
Valuta
Språk