Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Sofia och Bari

distanceAvstånd563 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg44 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagWizz Air

Flyg från Sofia till Bari är rutt 563 km lång och tar i genomsnitt 1 h 25 min med våra partner som Wizz Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 44 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 44 kr. Passagerare flyger oftast från Sofia Airport och landar på Bari Palese Airport.

Resetips

Flyg från Sofia till Bari
Ta ett flyg enkelt till Bari. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sofia to Bari.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Sofia till Bari?
Flyg biljetter från Sofia till Bari kan vara så billiga som 44 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket kostar flyg från Sofia till Bari i genomsnitt?
Att resa med flyg från Sofia till Bari kostar i genomsnitt 44 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Sofia till Bari med flyg?
Innan du planerar din resa från Sofia till Bari kan det vara bra att veta att Bari är ungefär 563 km från Sofia när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Sofia till Bari är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Sofia till Bari?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Sofia till Bari är 1 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Sofia till Bari.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Sofia och Bari borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Sofia till Bari är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Sofia åker från Sofia Airport och landar på Bari Palese Airport i Bari.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Sofia och Bari?

Om du planerar att ta en flyg från Sofia kan du räkna med att resa 6.8 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Sofia Airport. När du kommer fram till Bari med flyg kan du räkna med att resa 7.5 km från den populära Bari Palese Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Sofia till Bari?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Sofia till Bari kan du ta flyg med Wizz Air. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Sofia och Bari för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Sofia till Bari?
Om du planerar att resa med flyg från Sofia till Bari kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg från Sofia till Bari reser vidare från Bari. Många väljer att fortsätta resan från Bari till närliggande destinationer som Rom, Milan eller Neapel. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med flyg till Bari besöker ofta även Rom, Milan eller Neapel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bari och de andra populära destinationerna.

Flyg från Sofia till Bari: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver