Flygplatser i Europa - stor guide

De mest lättillgängliga flygplatserna i Europa

Att ta sig från en flygplats till centrum bör väl inte vara så svårt? Vi på Omio har varit med om stressiga sortier från flygplats till centrum för många gånger och spenderat onödiga pengar på taxi för att kunna påbörja semestern så snabbt som möjligt. Därför har vi tagit en närmare titt på de flygplatser i Europa med bäst förbindelser från flygplats till centrum. Förhoppningsvis kommer detta göra livet lättare i framtiden och få en mindre stressig upplevelse nästa gång du reser.

 

 

Omio City Break Infographic

 

Baserat på tre specifika bedömningskriterier kan man se vilka flygplatser i Europa som är de mest lättillgängliga. Till exempel, om vi fokuserar på avståndet mellan flygplatsen och stadens centrum, så vinner Bremens flygplats med 4 kilometers avstånd och följs av Neapel och Bergamos flygplatser. När det kommer till priser på transport är det dock svårt att slå flygplatserna i Polen där man kan ta sig till stadens centrum för så lite som 7 kronor. Klicka på de olika kategorierna nedan för att få resultaten sorterade efter dina viktigaste kriterier!


Den slutgiltliga poängen för varje destination baseras på en maxsumma på 100 poäng. För att ta reda på vilka källor som användes, ladda ned PDF-filen brevid. .Valuta
Språk