Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Budapest till Podgorica

distanceAvstånd562 km
durationGenomsnittlig restid med flyg7 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 439 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagWizz Air

Flyg från Budapest till Podgorica är resa 562 km lång och tar i genomsnitt 7 h 50 min med våra partner som Wizz Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 2 439 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 776 kr. Passagerare flyger oftast från Budapest Ferenc Liszt International Airport och landar på Podgorica Airport.

Resetips

Flyg från Budapest till Podgorica
Ta ett flyg enkelt till Podgorica. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Budapest to Podgorica.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Budapest till Podgorica vara?
Det billigaste sättet att ta sig till Podgorica från Budapest är med flyg och det kan kosta så lite som 1 776 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Budapest till Podgorica.
Hur mycket kostar flyg från Budapest till Podgorica i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 439 kr för att ta flyg från Budapest till Podgorica. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Podgorica från Budapest.
Hur långt är det från Budapest till Podgorica med flyg?
När du reser med flyg från Budapest till Podgorica kommer sträckan att ligga på cirka 562 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Budapest till Podgorica i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Budapest till Podgorica med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Budapest och Podgorica. På ett ungefär kan resan från Budapest till Podgorica med flyg ligga på 7 h 50 min.
Min resa med flyg från Budapest till Podgorica närmar sig. Vilken flygplats i Budapest borde jag resa från? Vilken flygplats i Podgorica borde jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Budapest till Podgorica reser de oftast från Budapest Ferenc Liszt International Airport i Budapest och landar på Podgorica Airport i Podgorica. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Budapest och Podgorica innan du påbörjar din resa.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Budapest och Podgorica?

När du åker från Budapest kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Budapest Ferenc Liszt International Airport och ligger 16.9 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Podgorica kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Podgorica är Podgorica Airport och ligger 9.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Budapest och Podgorica?
När du ska boka en resa med flyg från Budapest till Podgorica kan du lita på att Wizz Air erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Podgorica snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Budapest till Podgorica och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg biljetter från Budapest till Podgorica?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Budapest till Podgorica om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Podgorica med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Om du också vill upptäcka Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik från Podgorica kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg till Podgorica besöker ofta även Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Podgorica och de andra populära destinationerna.

Flyg från Budapest till Podgorica: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver