Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Basel till Priština

distanceAvstånd1194 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg818 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagWizz Air, easyJet eller Swiss

Flyg från Basel till Priština är rutt 1194 km lång och tar i genomsnitt 2 h 10 min med våra partner som Wizz Air, easyJet eller Swiss. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 329 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 818 kr. Passagerare flyger oftast från EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg och landar på Pristina International Airport.

Resetips: Flyg från Basel till Priština

Ta ett flyg enkelt till Priština. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Basel to Priština.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Basel till Priština vara?

Det billigaste sättet att ta sig till Priština från Basel är med flyg och det kan kosta så lite som 329 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Basel till Priština.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Basel till Priština?

Flyg biljetter till Priština från Basel kostar 818 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Basel till Priština och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan Priština och Basel om jag väljer att resa med flyg?

När du reser från Basel till Priština med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Basel och Priština är ungefär 1194 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!

Hur lång tid tar det att resa från Basel till Priština med flyg?

Restiden med flyg från Basel till Priština kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 10 min.

Jag ska snart resa till Priština från Basel. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Basel till Priština kan det vara bra att veta att EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Basel medan Pristina International Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Priština.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Basel och i Priština?

Du kan ta en flyg från Basel på EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg som ligger 5.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Priština med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Pristina International Airport som ligger 15.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Basel och Priština?

Om du letar efter billiga flyg från Basel till Priština kan du lita på att Wizz Air, easyJet eller Swiss kan ta dig till Priština snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Basel och Priština för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Basel till Priština?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Basel till Priština med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Basel till Priština på ett och samma ställe i Omios app.

Många resenärer som anländer till Priština med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som München, Zürich eller Genève. Om du också vill upptäcka München, Zürich eller Genève från Priština kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Priština med flyg reser ofta även till ställen som München, Zürich eller Genève. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Priština och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Basel till Priština: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver