Bussar Zürich Stuttgart

De billigaste bussarna från Zürich till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

391 kr

Genomsnittligt pris

391 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
11:25Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai3tim.30 14:55Stuttgart
0 byten
391 kr1Enkelresa

Busstidtabell Zürich till Stuttgart

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
11:25Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai3tim.30 14:55Stuttgart
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Zürich till Stuttgart

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

3 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

164 km

Av 1 bussar som avgår från Zürich till Stuttgart dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
11:25Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai3tim.30 14:55Stuttgart
0 byten
391 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Zürich till Stuttgart

distanceAvstånd164 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss240 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Marino Autolinee

Bussar från Zürich till Stuttgart är resa 164 km lång och tar i genomsnitt 3 h 30 min med våra partner som BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Marino Autolinee. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 181 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 240 kr. Resande avreser oftast från Zürich HB och anländer till Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof.

Bussbolag: FlixBus eller Marino Autolinee från Zürich till Stuttgart

Köp dina officiella FlixBus eller Marino Autolinee bussbiljetter mellan Zürich och Stuttgart från 181 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest populär rutt.

Marino Autolinee
FlixBus

Omio hjälper dig att hitta den/det perfekta Zürich - Stuttgart buss med Marino Autolinee. Vare sig du letar efter den/det snabbaste, tidigaste eller billigaste buss mellan Zürich och Stuttgart kan Omio visa dig Marino Autolinee’s aktuella buss tidtabeller, biljetter, priser och annan information (såsom tillåtet bagage och service ombord) för att hjälpa dig att hitta den bästa buss biljetten för din kommande resa från Zürich till Stuttgart rutt. Du kan räkna med att resa omkring från Zürich till Stuttgart på en/ett buss med Marino Autolinee. När du har bestämt dig kan du köpa dina biljetter för enkel resa med Marino Autolinee från Zürich till Stuttgart från endast 295 kr om du bokar i förväg. Om du använder Omios app för att boka din biljett kan du kolla direkt för att se om det är en mobilbiljett så att du kan resa utan papper med buss i stället för att själv köpa biljetter på busstation. Så det är bara att boka dina biljetter online i lugn och ro och njuta av en behaglig resa med Marino Autolinee!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Zürich till Stuttgart buss information:

  • Genomsnittlig restid: 3 h 35 min
  • Genomsnittligt pris: 181 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Zürich till Stuttgart

Ta bussen till Stuttgart. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zürich to Stuttgart.
FAQs
Buss biljetter från Zürich till Stuttgart kan kosta så lite som 181 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Zürich till Stuttgart.
Buss biljetter till Stuttgart från Zürich kostar 240 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Zürich till Stuttgart och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en buss biljett från Zürich till Stuttgart? Avståndet mellan Zürich och Stuttgart med buss är runt 164 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Zürich till Stuttgart kan du få.
Den genomsnittliga restiden med buss från Zürich till Stuttgart är 3 h 30 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Zürich till Stuttgart.

När man reser med buss från Zürich till Stuttgart är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Zürich på Zürich HB och de flesta anländer till Stuttgart på Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof.

När du åker från Zürich kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Zürich HB som ligger 2.2 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Stuttgart kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Stuttgart är Stuttgart, Obertürkheim Bahnhof som ligger 9.7 km från cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Zürich till Stuttgart kan du lita på att BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Marino Autolinee kan ta dig till Stuttgart snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Zürich och Stuttgart för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Zürich till Stuttgart, kan du kolla upp BlaBlaCar. Om det inte finns några direktresor från Zürich till Stuttgart kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Stuttgart.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Zürich till Stuttgart. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna färdväg avgår från Zürich klockan 09: 25. Den/det sista buss lämnar Zürich klockan 15: 20. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Zürich till Stuttgart och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Zürich till Stuttgart med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss från Zürich till Stuttgart reser vidare från Stuttgart. Många väljer att fortsätta resan till från Stuttgart till närliggande destinationer som Berlin, Paris eller München. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Zürich till Stuttgart utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Zürich till Stuttgart. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stuttgart

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk