JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
461 krUnion Ivkoni International
tors
21 okt.
372 krFlixbus
fre
22 okt.
379 krUnion Ivkoni International
lör
23 okt.
279 krUnion Ivkoni International
mån
25 okt.
351 krFlixbus
tis
26 okt.
363 krUnion Ivkoni International

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Verona till Zagreb
Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Verona to Zagreb.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Verona till Zagreb vara?
Buss biljetter från Verona till Zagreb kan vara så billiga som 279 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Verona till Zagreb?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Verona till Zagreb kan du vänta dig ett pris på 368 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Verona till Zagreb när man åker med buss?
När du reser från Verona till Zagreb med buss kan du räkna med att avståndet mellan Verona och Zagreb är ungefär 389 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga resetiden med buss från Verona till Zagreb?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Verona till Zagreb buss är 5 h 1 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Verona till Zagreb.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Verona till Zagreb?

Innan du planerar din resa från Verona till Zagreb kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Verona åker från Verona Porta Nuova och anländer på Zagreb, Autobusni Kolodvor i Zagreb.

Var ligger busstationer i Verona och Zagreb?

När du planerar din resa till Zagreb från Verona kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Verona är Verona Porta Nuova som ligger 1 km från cityområdet. I Zagreb är den mest populära busstation Zagreb, Autobusni Kolodvor som ligger 1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Verona och Zagreb?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Verona till Zagreb kan du ta buss med Flixbus eller Union Ivkoni International. Se bara till så att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Verona och Zagreb för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Verona till Zagreb?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Verona till Zagreb med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Verona till Zagreb på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Zagreb från Verona med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Zagreb?
Många av våra kunder som planerar en resa till Zagreb med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Hur kan jag från Verona till Zagreb om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Zagreb från Verona. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Verona till Zagreb och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Zagreb
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb
Bekvämligheter
Zagreb - Autobusni kolodvor
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Gracac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Imotski
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Karlovac
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Knin
Bekvämligheter
Zagreb - anschl. Sinj
Bekvämligheter
Zagreb Autobusni kolodvor Busterminal
Bekvämligheter

Bussar från Verona till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver