Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Tiranë till Podgorica

distanceAvstånd132 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagJadran Ekspres d. O. O.

Bussar från Tiranë till Podgorica är resa 132 km lång med våra partner som Jadran Ekspres d. O. O. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser.

Resetips: Bussar från Tiranë till Podgorica

Ta bussen till Podgorica. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Tiranë to Podgorica.
FAQs

Hur långt är avståndet från Tiranë till Podgorica när man åker med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Podgorica till Tiranë är runt 132 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Tiranë till Podgorica är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid tar det att resa från Tiranë till Podgorica med buss?

En buss resa från Tiranë till Podgorica har en genomsnittlig restid på NaN h NaN min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Tiranë till Podgorica så snabbt som möjligt.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Tiranë till Podgorica?

För att hitta bästa buss från Tiranë till Podgorica kan du använda dig av dessa bussbolag: Jadran Ekspres d. O. O. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Tiranë till Podgorica och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur många buss förbindelser finns det från Tiranë till Podgorica om dagen?

I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Tiranë till Podgorica. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Din buss resa från Tiranë till Podgorica måste inte ta slut i Podgorica. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Podgorica är Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med buss till Podgorica besöker ofta även Belgrad, Sarajevo eller Dubrovnik. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Podgorica och de andra populära destinationerna.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Tiranë och Podgorica?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Tiranë till Podgorica utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Tiranë
Tirana
Bekvämligheter
Tiurana
Bekvämligheter