JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
22 krItabus
fre
21 jan.
44 krItabus
lör
22 jan.
22 krItabus
sön
23 jan.
44 krItabus
mån
24 jan.
44 krItabus
tis
25 jan.
44 krItabus
ons
26 jan.
44 krItabus
tors
27 jan.
44 krItabus
fre
28 jan.
44 krItabus
lör
29 jan.
22 krItabus
sön
30 jan.
44 krItabus
mån
31 jan.
22 krItabus
tis
1 feb.
44 krItabus
ons
2 feb.
44 krItabus
tors
3 feb.
22 krItabus
fre
4 feb.
44 krItabus
lör
5 feb.
22 krItabus
sön
6 feb.
44 krItabus
mån
7 feb.
22 krItabus
tis
8 feb.
22 krItabus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Taranto och Matera

distanceAvstånd57 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss37 kr
frequencyAntal Buss7 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 7 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus eller Miccolis

Bussar från Taranto till Matera är färdväg 57 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Flixbus eller Miccolis. Normalt går det det finns 7 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 22 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 37 kr. Resande avreser oftast från Taranto, Porto Mercantile och anländer till Matera, Via Nazionale staz. FAL Villa Longo.

Resetips: Bussar från Taranto till Matera

Ta bussen till Matera. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Taranto to Matera.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Taranto till Matera med buss?

Det billigaste sättet att ta sig till Matera från Taranto är med buss och det kan kosta så lite som 22 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Taranto till Matera.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Taranto till Matera?

Att resa med buss från Taranto till Matera kostar i genomsnitt 37 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt avstånd är det mellan Matera och Taranto med buss?

Innan du planerar din resa från Taranto till Matera kan det vara bra att veta att Matera är ungefär 57 km från Taranto när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Taranto till Matera är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Taranto till Matera med buss?

Restiden med buss från Taranto till Matera kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 20 min.

Jag ska resa till Matera från Taranto. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Taranto till Matera åker de ofta från Taranto, Porto Mercantile i Taranto och kommer fram till Matera, Via Nazionale staz. FAL Villa Longo i Matera. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Taranto och Matera i förväg.

Var ligger busstationer i Taranto och i Matera?

Du kan åka buss från Taranto på Taranto, Porto Mercantile som ligger 743 m från cityområdet. När du kommer fram till Matera kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Matera, Via Nazionale staz. FAL Villa Longo, som ligger 1.5 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Taranto och Matera?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Taranto till Matera kan du ta buss med Flixbus eller Miccolis. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Taranto och Matera för att se vilka bekvämligheter de har.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Taranto till Matera?

Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Taranto till Matera rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Flixbus, Miccolis, BlaBlaCar eller Itabus för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Matera.

Hur många buss förbindelser finns det från Taranto till Matera om dagen?

I genomsnitt det finns 7 bussar om dagen från Taranto till Matera. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Taranto till Matera?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Taranto och Matera. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Taranto till Matera så smidig som möjligt.

Din buss resa från Taranto till Matera måste inte ta slut i Matera. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Matera är Bari, Neapel eller Rom. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Bari, Neapel eller Rom kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Matera med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Bari, Neapel eller Rom. Om du också vill upptäcka Bari, Neapel eller Rom från Matera kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Taranto till Matera, kan jag resa med buss?

Det är inga problem att resa från Taranto till Matera utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Taranto till Matera. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Taranto
Matera
Porto Mercantile, Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto
Bekvämligheter
Taranto, Porto Mercantile
Bekvämligheter

Bussar från Taranto till Matera: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver